ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01133, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 10
Телефони
Керівник, директор
Балан Олена Володимирівна — директор

Продукція, послуги

Продукція: Засоби догляду за волоссям / Косметика для соловіків / Натуральні харчові добавки / Лікувально-профілактичні добавки / Засоби для догляду за обличчам / Декоративна фітокосметика / Чаї

Інформація про компанію

Наша компанія сприяє формуванню в Україні цивілізованого ринку продажу товарів поштою за європейськими стандартами. Метою компанії є забезпечення населення України якісними, натуральними та недорогими товарами українського та закордонного виробництва, що допомагають слідкувати за красою та здоров’ям. Компанія «ІМІДЖ ПЛЮС» реалізує косметичні засоби українського виробництва таких відомих торговельних марок, як ТПО «Імідж», Je T’aime та Центр медичних технологій ім. Л.Г. Москаленко, а також інших провідних виробників. Вся продукція, що реалізується, проходить обов’язкове державне тестування та відповідає всім встановленим нормам. За висновками Мінохорони здоров’я вона рекомендована до використання.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33103052
Рік заснування
2004
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації01.10.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ» присвоєно код 33103052.

Керівником підприємства «ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ» є Балан Олена Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ» — м. Київ, бульвар Дружби Народів, 10.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ» офіційний сайт: https://imageclub.com.ua/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІМІДЖ ПЛЮС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах