РЕСУРСТРЕЙД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03134, м. Київ, вул. Булгакова, 16
Фактична адреса
02660, м. Київ, вул. Віскозна, 15, оф. 16
Керівник, директор
Дербілов Андрій Юрійович

Інформація про компанію

Наша компанія є великим нафтотрейдером в сегменті промислових мінеральних масел на території України. Концепція компанії: «від заводу - кінцевого споживача» - дозволяє мати гнучку систему в ціноутворенні, що сприяє збільшенню портфеля наших клієнтів і партнерів в аграрному і промисловому секторах, а також серед інших нафтотрейдерів країни. Робота з нами дає ряд переваг. Співпрацюючи з вітчизняними виробниками технічних мастил ЗТМ «АРІАН» і ТОВ «РЕСУРС ОЙЛ» та виступаючи давальцями сировини, можемо пропонувати великий асортимент «під замовлення» з індивідуальними цінами для кожного споживача. Так як ТОВ «РЕСУРС ТРЕЙД» тісно працює з логістичними підприємствами в усіх регіонах країни, то доставити товар в будь-який пункт призначення не є для нас проблемою. До ваших послуг компанія надає кваліфікованих фахівців, які несуть відповідальність за навантаження, доставку якісного товару з повним набором супровідних документів, можуть оперативно вирішити будь-яку проблему, надати консультативні послуги. Укладаючи договір з компанією ТОВ «РЕСУРС ТРЕЙД» у вашому бізнесі буде одним вирішеним питанням більше!
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33262717
Дата реєстрації07.02.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РЕСУРСТРЕЙД, ТОВ» присвоєно код 33262717.

Керівником підприємства «РЕСУРСТРЕЙД, ТОВ» є Дербілов Андрій Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РЕСУРСТРЕЙД, ТОВ» — м. Київ, вул. Булгакова, 16.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РЕСУРСТРЕЙД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах