АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ

Юридична адреса
49064, м. Дніпро, просп. Мазепи, 34

Продукція, послуги

КРІСЛА Офісні крісла Комп’ютерні крісла Дитячі крісла Крісла для керівників Крісла для персоналу Ігрові крісла Конференц-крісла СТІЛЬЦІ Офісні стільці Стільці для кухні Барні стільці Стільці для кафе, барів і ресторанів Табуреты Розкладні стільці Металеві стільці СТОЛИ Комп’ютерні столи Офісні столи Кухонні столи Обідні столи Журнальні столи Скляні столи Письмові столи Бази для столів ДИВАНИ Розкладні дивани Дивани для офісу Прямі дивани Кутові дивани Дивани-ліжка М’які дивани Двомісні дивани Дивани для кафе, барів і ресторанів ЛІЖКА Розкладачки Каркаси ліжок Двоспальні ліжка Односпальні ліжка Матраци Matroluxe Безпружинні матраци Дитячі матраци

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33339249
Керівник
Биков Григорій
Бухгалтер
Унгурс Анастасія Вікторівна
Дата реєстрації18.01.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ» присвоєно код 33339249.

Керівником підприємства «АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ» є Биков Григорій, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ» — м. Дніпро, просп. Мазепи, 34.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ» офіційний сайт: https://amf.ua/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
49064, м. Дніпро, просп. Мазепи, 34
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «АРТ МЕТАЛ ФУРНІТУРА СТІЛЬЦІ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах