НОРДЕН ПАРТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04071, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 4а
Поштова адреса
м. Чернівці, вул. Головна 265н
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Лисюк Олександр Григорович — директор
Бухгалтер
Митківська Лариса Григорівна

Інформація про компанію

Компанія «НІКО-Чернівці» - офіційний дилер Mitsubishi Motors у Чернівецькій області, працює на українському ринку з 1993 року. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів Mitsubishi, Nissan, Mazda, їх гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів та автокосметики.
Автосалон розташований за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, складається з салону (show-room) нових автомобілів, відділу приймання замовлень, магазину запасних частин і аксесуарів, станції технічного обслуговування, зони відпочинку, складських приміщень, офісних приміщень, місця для паркування автомобілів. Загальна площа торгово-сервісного центру складає близько 5 000 кв.м.
В автосалоні «НІКО-Чернівці» пропонується весь модельний ряд автомобілів Mitsubishi, адаптованих до кліматичних та дорожніх умов України. Для кращого знайомства з автомобілем у Вашому розпорядженні парк тестових авто, що дозволяє в реальних дорожніх умовах перевірити їх переваги.
Компанія пропонує різні способи придбання автомобіля: оформлення прямої покупки, придбання автомобіля в кредит, послуга trade-in (обмін старого автомобіля на новий з доплатою), система корпоративного продажу. Безпосередньо в салоні Ви можете оформити всі необхідні документи для придбання автомобіля в кредит та отримання страхового поліса.
Сервіс від «НІКО-Чернівці» - гарантія якості!
Станція технічного обслуговування компанії оснащена сучасним технологічним обладнанням, всі роботи по обслуговуванню і ремонту автомобілів виробляють висококваліфіковані фахівці, що дозволяє здійснювати обслуговування та ремонт автомобілів Mitsubishi, Mazda, Nissan, а також авто інших брендів на вищому рівні.

Маркетингова інформація

Торгові марки
MITSUBISHI MOTORS (ЯПОНИЯ)
NISSAN MOTORS (ЯПОНИЯ)
MAZDA MOTORS (ЯПОНИЯ)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

купити мітсубісі, нико чернівці, купити авто чернівці, обміняти авто чернівці, нико мітсубісі
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33395205
Рік заснування
1993
Кількість працівників51 чол.
Дата реєстрації30.12.2009
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НОРДЕН ПАРТ, ТОВ» присвоєно код 33395205.

Керівником підприємства «НОРДЕН ПАРТ, ТОВ» є Лисюк Олександр Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НОРДЕН ПАРТ, ТОВ» — м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 4а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НОРДЕН ПАРТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах