АГРОІМПЕКС, ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61070, м. Харків, вул. Проскури, 1, оф. 406/2
Поштова адреса
61085, м. Харків, а/с 2798
Телефони
Керівник, директор
Глушко Олександр Миколайович
Бухгалтер
Романова Наталія Володимирівна

Продукція, послуги

Комбікорми

Інформація про компанію

орговий Дім Агроімпекс займається виробництвом комбікорму.

Агроімпекс випускає продукцію під трьома торговими марками:

• SmartLine.
• Світанок.
• Piglet Force.

Ми хочемо представити Вам лінійки наших продуктів під товарними марками «Світанок», «SmartLine» і «Piglet Force», в які входять як повнораціонні комбікорми, так і БВД, і які орієнтовані на потреби населення і фермерські господарства.

«Світанок» і «SmartLine» це не окремі комбікорми, це набір програм годування, кожна з яких складається з окремих комбікормів. Ці корми різні за показниками і поживністю і найбільш оптимально задовольняють потреби зростаючого організму на різних стадіях росту.

Застосовуючи наші програми годування можна заздалегідь спрогнозувати одержуваний результат. А знаючи витрати кормів в програмі і їх ціну - заздалегідь прорахувати собівартість одержуваної продукції, що дуже важливо для прийняття рішення.

Всі програми годування випробувані нами на дослідному господарстві і дають хороші результати.

Також, серед наших розробок є один продукт, який може зацікавити свинарів, що займаються племінним розведенням поросят або мають в своєму господарстві батьківське поголів’я. Це престартер для поросят «Piglet Force». Основне завдання, яке він вирішує - зняття кормового стресу і зниження падежу поросят при переході в годуванні від молока свиноматки до комбікормів. Як відомо, цей період дуже болючий і саме з ним пов’язані найбільші проблеми при вирощуванні поросят. Це дуже складний продукт, що складається з високоякісних і дорогих компонентів. В цілому він дуже точно збалансований за амінокислотами і іншим важливим складовим корму, має дуже низький показник клітковини і високу енергетичну цінність.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33411410
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації23.02.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АГРОІМПЕКС, ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ, ТОВ» присвоєно код 33411410.

Керівником підприємства «АГРОІМПЕКС, ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ, ТОВ» є Глушко Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АГРОІМПЕКС, ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ, ТОВ» — м. Харків, вул. Проскури, 1, оф. 406/2.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АГРОІМПЕКС, ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах