ХЛІБ-ТРЕЙД, КОМПАНІЯ

Юридична назваХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ
Адреса
81130, Львівська обл., Львівський р-н, с. Сокільники, вул. Львівська бічна, 4

Продукція, послуги

Фото — ХЛІБ-ТРЕЙД, КОМПАНІЯ Компанія заснована у 1996 році. За час своєї діяльності розширили асортимент хлібобулочних виробів, також розвинули інші категорії продукції. До портфелю компанії входять хлібні грінки ТМ ”Добра Грінка”, зернові хлібці та соломка ТМ Pikolo, хліб та булочки ТМ ”Просто Добрий Хліб”.

До складу компанії ”Хліб-Трейд” входить два виробничі підрозділи, котрі розташовані у м. Новий Розділ та у с. Сокільники.
”Хліб-Трейд” - компанія, яка пропонує виробництво та продаж продуктів ТМ ”Просто добрий Хліб” (хлібобулочні вироби), ТМ ”Добра Грінка” (хлібні грінки) та ТМ ”Pikolo” (соломка та зернові хлібці).

До створення нового продукту ми підходимо відповідально та з думкою про покупця. Ми відмінно робимо свою справу вже більше 20 років. Нами розроблено власні оригінальні рецептури, завдяки чому можемо пропонувати доволі великий асортимент - хліби ”Бездріжджовий” (на хмелевій заквасці), ”Здоров’я”, ”Тостовий”, ”Галицький”; хлібні грінки - “Елітні”, “Пшеничні Молочні”, “З часником”, та багато інших смаків; зернові хлібці в тому числі і безглютенові - Рисові та Гречані.

Чітко дотримуємось всіх норм і стандартів під час виробництва нашої продукції, що підтверджено нормативними даними на упакуванні.

Запрошуємо до співпраці усіх зацікавлених осіб для розширення дистриб’юторської мережі.

Інформація про компанію

Ласкаво просимо до компанії ”Хліб-Трейд” – вашого надійного постачальника якісного та смачного хлібу!

Ми – команда справжніх майстрів у випічці, яка присвячує своє життя створенню найкращого хлібу для наших клієнтів. Наші досвідчені пекарі мають знання та страсть до своєї справи, що дозволяє нам виробляти продукцію вищої якості, що бадь-якому гурману сподобається.

Однією з основних цінностей нашої компанії є якість і безпека. Ми дбайливо обираємо тільки найкращі інгредієнти для наших хлібних виробів, не використовуємо штучних добавок та консервантів. Кожна партія хлібу проходить строгий контроль якості, щоб ми могли бути впевнені, що ви отримуєте тільки найсмачніші та свіжі хлібні вироби.

Наш асортимент включає в себе різноманітні сорти хлібу – від класичних білих та чорних буханців до смаковитих багетів, вишуканих булочок та хрустких кріп. Ми також пропонуємо дієтетичний хліб для тих, хто зважає на своє здоров’я, а також хліб з додаванням цільнозернової муки для тих, хто прагне відчути смак природи у кожному ковтку.

Наша компанія дбає про ваш комфорт та зручність. Ми пропонуємо гнучкі умови співпраці та оперативну доставку нашої продукції, щоб ви завжди могли насолоджуватися свіжим хлібом без зайвих зусиль.

Наша мета – не просто задовольнити ваші потреби в хлібі, а зробити кожен ваш день яскравішим та смачнішим. Ми віримо, що хороший хліб здатен змінити настрій та дарувати радість, і саме тому ми працюємо з душею, створюючи хліб, який приносить смакові задоволення і надихає на нові звершення.

Обирайте ”Хліб-Трейд” – вашого найкращого партнера у світі випічки якісного та смачного хлібу. Смакуйте життя з нами!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

хлібобулочні вироби львова, виробництво хліба у львові, виробники хлібобулочних виробів, виробник хлібних грінок, продаж хлібобулочних виробів оптом, продаж хліба львів, купити батон, соломку, хлібці, грінки, булочки, булочки до хот-дога, хліб ціни, виробник хліба в україні, замовити паску у львові, панеттоне ціни, замовити хліб оптом, в роздріб, виробництво хліба в україні, свіжий хліб вартість, львівський виробник хліба, хлібобулочних виробів, доставка хліба львів

Про компанію

Код ЄДРПОУ33419760
Керівник
Гудзовата Оксана Олегівна — директор
Рік заснування
1996
Дата реєстрації10.10.2011
Дата оновлення17.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ» присвоєно код 33419760.

Керівником підприємства «ХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ» є Гудзовата Оксана Олегівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ» — Львівська обл., Львівський р-н, с. Сокільники, вул. Львівська бічна, 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ» офіційний сайт: https://hlib.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваХЛІБ-ТРЕЙД, ТОВ
Адреса
81130, Львівська обл., Львівський р-н, с. Сокільники, вул. Львівська бічна, 4
E-mail
Відгуки про компанію «ХЛІБ-ТРЕЙД, КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах