ПРОМХОЛОД-В, ПП

Фактична адреса
21009, м. Вінниця, вул. Київська, 16, оф. 409
Юридична адреса
93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, просп. Леніна, 117
Поштова адреса
21009, м. Вінниця, вул. Київська, 16, оф. 409

Продукція, послуги

Холодильне обладнання, морозильне і кліматичне устаткування, холодильні камери Послуги: Проектування і виготовлення установок по охолоджування рідин, виробництву крижаної води, льдоаккумуляторов холоду, теплонасосних установок, систем технологічного кондиціонування / Розробка комплексу енергозбережних заходів / Енергоаудит підприємства, участь в розробці бізнес - плану, навчання персоналу, сервісне обслуговування

Інформація про компанію

Компанія ”Промхолод - В” виконує проектування, монтаж холодильних і морозильних камер, а також всі види сервісного обслуговування: пусконалагоджувальні роботи холодильного обладнання, гарантійний та післягарантійний ремонт, технічне обслуговування, а також монтажні роботи. За бажанням замовника забезпечується обслуговування холодильної машини з постійним веденням протоколу робочих характеристик.
Гарантійне обслуговування.
Усунення несправностей і заміна що вийшли з ладу вузлів або агрегатів в результаті виробничого дефекту або бракованого матеріалу в певний період часу (залежно від конкретного обладнання від 6 до 12 місяців).
Технічне обслуговування. Комплекс робіт, який передбачає промивально-очисні роботи, кріпильні, замерочние, контрольно-регулювальні, а також перевірку технічного стану приладів, вузлів і агрегатів, мастило, долівку і зміну експлуатаційних рідин (фреонів, масел) .Текущій ремонт. Комплекс робіт, пов’язаних з усуненням складних несправностей агрегатів і вузлів устаткування за допомогою розбірний-складальних або ремонтно-відновлювальних робіт в заздалегідь запланований день. Аварійний ремонт. Комплекс робіт, пов’язаних з усуненням несправностей холдільних агрегатів і вузлів устаткування за допомогою розбірний-складальних або ремонтно-відновлювальних робіт, за фактом відмови обладнання. Монтажні роботи. Комплекс робіт, пов’язаних з установкою споруд, вузлів і агрегатів на об’єкті замовника, а також керівництво персоналом, наданих замовником. Пуск і наладка. Комплекс робіт, який передбачає введення в експлуатацію обладнання. У процесі робіт проводиться перевірка комплектації, технічного стану і працездатності обладнання, умови експлуатації, а також даються відповідні рекомендації та консультації. Ескізне проектування. Обробка різних варіантів рішень існуючої завдання з урахуванням технічного завдання побажань замовника, а також забезпечення відповідності інженерних рішень існуючим стандартам.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33484493
Керівник
Бабич Олег Миколайович — директор
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації12.04.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОМХОЛОД-В, ПП» присвоєно код 33484493.

Керівником підприємства «ПРОМХОЛОД-В, ПП» є Бабич Олег Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОМХОЛОД-В, ПП» — Луганська обл., м. Лисичанськ, просп. Леніна, 117.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
21009, м. Вінниця, вул. Київська, 16, оф. 409
Юридична адреса
93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, просп. Леніна, 117
Поштова адреса
21009, м. Вінниця, вул. Київська, 16, оф. 409
E-mail
Відгуки про компанію «ПРОМХОЛОД-В, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах