СВІТ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Юридична адреса
03057, м. Київ, вул. Довженка, 18
E-mail
Керівник, директор
Чумак Олександр Миколайович — директор
Бухгалтер
Мілешкін Денис Михайлович

Інформація про компанію

Готельний комплекс ”МИР ” - прекрасне поєднання витончених інтер’єрів і людського гостинності, союз технічних засобів досягнення комфорту і щирого людського привітності. Наш девіз - зробити ”МИР ” для гостей прекрасним в усіх відношеннях.
  До Ваших послуг близько 130 номерів категорій Люкс, напівлюкс, комфортабельних одномісних і двомісних номерів оснащених супутниковим телебаченням, високошвидкісним Інтернетом з бездротовим доступом, телефонним зв’язком, кондиціонерами, холодильниками та іншими зручностями, що стали невід’ємною частиною сервісу в готельному комплексі «МИР».
        Наш колектив постарається зробити можливе і неможливе, щоб Ваше перебування в Сєвєродонецьку було комфортним, а ділові переговори і бізнес-контакти успішними. У розпорядженні гостей - затишний конференц-зал.
        Але Готельний комплекс «МИР» зручний не тільки для роботи, але і в першу чергу для відпочинку. Адже він об’єднує ще й прекрасний ресторан з європейською та українською кухнею, бар, тенісні корти, боулінг. Є сауна та солярій, охоронювана автомобільна стоянка - словом все, що потрібно для повноцінного відпочинку.
        А в недалекому майбутньому відкриє свої двері і фітнес-центр готелю. А нові меблі, блискуча сантехніка, власна газова котельня і цілодобова подача гарячої води ставлять «МИР» поза конкуренцією в цілому регіоні. Постійне розміщення VIP - гостей, іноземних делегацій, послуги перекладача, зразкова організація харчування спортивних делегацій - ГК ”МИР ” здатний провести прийом, зустріч, банкет, великий захід на найвищому рівні сервісу. І це доводить багата яскравими заходами, що проводилися в стінах готелю, його історія.
        Готель ”Світ ” - завжди престижно, комфортабельно, зручно! Побувавши у нас одного разу, Ви назавжди залишитеся нашим клієнтом

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33503107
Кількість працівників44 чол.
Дата реєстрації04.05.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МИР, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» присвоєно код 33503107.

Керівником підприємства «МИР, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» є Чумак Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МИР, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» — м. Київ, вул. Довженка, 18.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СВІТ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах