ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Юридична адреса
14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 99а
E-mail
Керівник, директор
Мойсеєнко Світлана Миколаївна — директор
Бухгалтер
Друзенок Алла Іванівна

Інформація про компанію

Готельно-туристичий комплекс ”Придеснянський” - комфортабельний 5-ти поверховий готель індивідуального дизайну, побудований в 1989 році. Він розташований у східній частині Чернігова на мальовничому березі ріки Десна, недалеко від центральної і історичної частини міста.

На сьогоднішній день ”Придеснянський” надає найбільш повний комплекс готельних і туристичних послуг в Чернігові. Готель має 60 комфортабельних номерів, які можуть прийняти одночасно 100 осіб. У кожному номері є телефон, телевізор, холодильник, фен, ванна кімната. Номера підвищеної комфортності обладнані кондиціонерами.
В готелі є кафе та два затишних банкетних зали, де відвідувачі мають можливість відвідати широкий вибір страв та напоїв на будь-який смак.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33585918
Рік заснування
1989
Кількість працівників46 чол.
Дата реєстрації16.06.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС ”ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ” ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 33585918.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС ”ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ” ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Мойсеєнко Світлана Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС ”ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ” ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — м. Чернігів, вул. Шевченка, 99а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС ”ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ” ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» офіційний сайт: http://chernigivhotel.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРИДЕСНЯНСЬКИЙ, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах