Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
79060, м. Львів, вул. Трускавецька, 2б, оф. 190
Фактична адреса
м. Харків, вул. Беркоса 86 а
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Гринчак Олександр Олександрович — директор
Бухгалтер
Олексюк Сергій Миколайович

Продукція, послуги

Смоли поліефірні та вінілоефірні / Смоли епоксидні / Гелькоути / Армуючі матеріали / Скловолокно / Прокладковий матеріал / Стрічки гібридні / Затверджувачі / Компоненти затверждувачів і домішки / Інгібітори / Кобальтові прискорювачі / Інструменти / Дозатори, пензлі, валики / Аксесуари формування / Стиральні і полірувальні засоби / Засоби для чищення / Домішки для смол / Силікони / Роздільні засоби / Засоби індивідуального захисту

Інформація про компанію

Займається розподіленням матеріалів, призначених для виготовлення композитів. Наша пропозиція включає: смоли поліефірні, епоксидні та вінілоефірні; гелькоути поліефірні; скловолокно; системи тверднення; засоби для розділення; наповнювачі; машини та спорядження; інші композитні матеріали.
Від початку існування нашої фірми ми здобули довіру багатьох торгівельних партнерів у своїй країні та за кордоном. Співпрацюємо з відомими постачальниками у галузі композитів. Постійно аналізуємо потреби наших клієнтів і збагачуємо нашу оферту новими виробами. Маємо добре розбудовану мережу відділів на терені усієї країни. Наші досвідчені працівники завжди до ваших послуг.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33607627
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації11.07.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 33607627.

Керівником підприємства «Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ» є Гринчак Олександр Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ» — м. Львів, вул. Трускавецька, 2б, оф. 190.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://c-l.pl/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «Ц-Л УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах