КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02121, м. Київ, шосе Бориспільське, 18 км.
Поштова адреса
02175, м. Київ, А/с 33
Керівник, директор
Солодкий Михайло Вікторович — директор

Продукція, послуги

Готель / Ресторан

Інформація про компанію

Готельно-ресторанній комплекс «Козацький Стан» розташований на живописному лісовому лужку біля воріт Києва в 15 хвилинах від міжнародного аеропорту «Бориспіль». Подалі від міського шуму і метушні, він викликає лише найпозитивніші емоції і має все необхідне для бізнесу і приємного відпочинку.

Готель - 58 номерів (одномісних - 19, двомісних - 32, напівлюкс - 6, люкс - 1).Всі номери оснащені фенами, міні-барами кондиціонерами, системою електронних замків, доступом, до інтернету, супутниковим телебаченням, міні парфюмерією.

Також до ваших послуг: 9 комфортабельних будиночків; конференц-зал «Європейський» (242 кв. м.); конференц-зал «Столичний» (50 кв. м.); конференц-зал «Панський» (95 кв. м.); кімната переговорів (40 кв. м.); бізнес–центр; Wi-fi доступ; ресторану «Літораль» на 300 чіл.; ресторан «Гетьманський» на 70 чіл.; лаунж-бар «Дикий Ліс» на 40 чіл.; літній майданчик «Курінь» на 70 чіл.; сауна; банкомат; парковка.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33738259
Рік заснування
2003
Кількість працівників60 чол.
Дата реєстрації09.09.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» присвоєно код 33738259.

Керівником підприємства «КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» є Солодкий Михайло Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» — м. Київ, шосе Бориспільське, 18 км..

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» офіційний сайт: http://www.kstan.com.ua/
Відгуки про компанію «КОЗАЦЬКИЙ СТАН, РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах