УКРАЇНСЬКА ВЕРМІКУЛІТНА ГРУПА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08601, Київська обл., м. Васильків, вул. Володимирська, 92
Керівник, директор
Нєфьодов Сергій Миколайович — директор
Бухгалтер
Заграюк Людмила Вікторівна

Продукція, послуги

Матеріали тепло-звукоізоляційні і термо-вогнезахисні
Вермікулит
Вогнезахисна плита

Інформація про компанію

Підприємство «Українська Вермікулітна Група» була реорганізована в 2008 г з ТОВ ”Укрвермікуліт”, з метою створити промисловий комплекс для виробництва теплозвукоізоляційних і термо-вогнезахисних матеріалів на основі спученого вермикуліту.
Фахівцями підприємства була розроблена унікальна установка по випалу вермікулітового концентрату.
Унікальність установки полягає в тому, що на відміну від всіх відомих як в СНД, так і за кордоном подібних установок, нашу вигідно відрізняє дуже невеликі конструкційні розміри і мала витрата енергоресурсів.
          Все обладнання, необхідне для випалу вермікулітового концентрату розташовується на 30 кв. м. при середній продуктивності в зміну 15-20 кубічних метрів спученого вермикуліту.
          Такі показники свідчать про досить високої продуктивності, а як наслідок - висока якість спучування (випалювання).
           Споживання палива складає 100-120 л в зміну, що дає важливий ефект зниження собівартості і повної відсутності залишків незгорілого палива в продукті. Це вигідно виділяє наше підприємство серед світових виробників вермикуліту.
          Матеріали тепло-звукоізоляційні є не основним, початковим напрямком у діяльності підприємства.
           Враховуючи велику потребу різних областей промисловості в якісних матеріалах, які володіють високими вимогами тепло звукоізоляції, термо-вогнезахисту, хіміко-біологічної інертності і відбиває здатності, провідними фахівцями нашого підприємства розроблена технологія виробництва виробів на основі спученого вермикуліту і неорганічного зв’язуючого.
            Вермикулітові вироби (плити) виготовляються з напівсухий маси методом гарячого пресування на підставі технічних умов.
Такі вироби мають високі термоізоляційними властивостями і, що особливо важливо, досить ефективною протипожежним захистом.
            Температура застосування вермікулітових плит і шкаралуп коливається від -260 оС до 1200 оС, межа вогнестійкості - від 0,5 ч. до 4 ч.
Характерно, що при дії на вироби високих температур і відкритого вогню не спостерігається виділення шкідливих речовин, що впливають на організм людини і навколишнє середовище.
  В даний час підприємство розташоване в Київській області. Фахівці-технологи постійно працюють над впровадженням нових матеріалів, які знаходять застосування в різних областях промисловості.
Наше підприємство росте і розвивається, відстежуючи всі тенденції і зміни в течіях, пов’язаних із застосуванням термостійких та протипожежних матеріалів.
          Вже сьогодні ми ставимо перед собою мету відповідати вимогам стандартів Європейського співтовариства.
Продукція підприємства «Українська Вермікулітна Група» пройшла ряд протипожежних, вогневих, теплофізичних випробувань і відповідає санітарно-екологічним нормам.
 
Відповідно до цього можемо відзначити, що наша продукція є сучасною і необхідною для розвитку напрямків пов’язаних із застосуванням таких матеріалів.

Негорючі вогнестійкі термоізоляційні вермікулітові плити

 Негорючі вермікулітові плити ПВВ призначені для виготовлення вогнестійких дверей, протипожежних клапанів повітроводів, перегородок і перегородок, меблів, обробки приміщень до яких пред’являються високі вимоги пожежної безпеки - вагонобудування, суднобудування, виготовлення ліфтових кабін і т.д.
  Плити можуть бути облицьовані важкогорючим пластиком, алюмінієвою фольгою або металом, при впливі відкритого вогню не виділяють токсичних речовин.

Маркетингова інформація

Торгові марки
вермикулит

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33909284
Рік заснування
2005
Кількість працівників24 чол.
Дата реєстрації24.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКА ВЕРМІКУЛІТНА ГРУПА, ТОВ» присвоєно код 33909284.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКА ВЕРМІКУЛІТНА ГРУПА, ТОВ» є Нєфьодов Сергій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКА ВЕРМІКУЛІТНА ГРУПА, ТОВ» — Київська обл., м. Васильків, вул. Володимирська, 92.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКА ВЕРМІКУЛІТНА ГРУПА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах