ОДЕР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02094, м. Київ, просп. Гагаріна, 14, оф. 32
Телефони
Керівник, директор
Мойсеєв Андрій Михайлович — директор

Продукція, послуги

Оптова торгівля засобами дезінфекції

Інформація про компанію

Дезінфекціїний засіб ”Ді-Хлор” - для поточної,заключної та профілактичної дезінфекції у лікувально-профілактичних закладах,в осередках інфекційних хвороб,закладах охорони здоров`я державної та комунальної власності,дошкільних навчальних закладах,закладах соціального забезпечення ,пенітенціарних закладах при інфекціях бактеріальної (включаючи туберкульоз),вірусної та грибкової (кандидози,дерматофітії) етіології; заключної дезінфекції в дитячих установах; проведення генеральних прибирань в лікувально-профілактичних та дітячих закладах.

Дезінфекціїний засіб ”ДВУ-5” - для дезінфекції високого рівня та стерелізації виробів медичного призначення, включаючи хірургічні та стоматологічні інструменти, єндоскопи та інструменти до них при інфекціях бактеріальної (включаючи туберкульоз), вірусної та грибкової (кандидози і дерматофітії) єтиології в лікувально-профілактичних закладах (ЛПЗ); поверхонь в приміщеннях,жорстких меблів,наружних поверхонь приладів та апаратів,санітарно-технічного обладнання, лабораторного посуду (включаючи однократного використання),предметів догляду за хворими,прибирального інвентаря,медичних відходів (ватні томпони,перев`язочний матеріал, вироби медичного призначення однократного використання),взуття з гуми,пластмас та інших полімерних матеріалів,гумових келимків, при інфекціях бактеріальної (включаючи туберкульоз),вірусної та грибкової (кандидози і дерматофітії) єтиології при проведенні профілактичної, поточної та заключної дезінфекції в ЛПЗ, в клінічних,мікробіологічних та інш., лабораторіях, в інфекціїних очагах, на санітарному транспорті;при проведенні генеральних прибирань.

Дезінфекційниї засіб ”Делаксон” - призначений для заключної, поточної та профілактичної дезінфекції в закладах охорони здоров`я та вогнищях кишкових і крапельних інфекцій бактеріальної та вірусної етіології, туберкульозу, дерматофітій, сибірки, а також для стерилізації виробів медичного призначення і шовного матеріалу. Препарат належить до малобезпечних речовин IV класу при нанесенні на шкіру, екологічно чистий не потребує утилізації. Може використовуватись для холодної стерилізації.

Дезінфекційниї засіб ”Біонол Форте” - призначенний для поточної та заключної дезінфекції в закладах охорони здоров`я та осередках кишкових і крапельних інфекцій бактеріальної (за винятком туберкульозу) та вірусної етиології, дерматофітій,для профілактичної дезінфекції у закладах охорони здоров`я,місцях для тимчасового проживання (готелі,гуртожитки,кемпінги тощо), дитячих дошкільних закладах, навчальнил закладах, закладах у сфері відпочинку та розваг (кінотеатри, театри, клуби тощо), спортивно оздоровчих комплексах, підприемствах громадського харчування і торгівлі, косметологічних салонах (включаючи перукарні, манікюрні та педікюрні кабінети), громадських туалетах, на залізничному (включаючи рухомий склад), автомобільному, водному та повітряному транспорті.

Нетоксичний клейкий засіб від гризунів і комах ”ALT” (ловчій пояс)- призначений для відловлення гризунів всередині та навколо житлових і нежитлових будівель, промислових і сільськогосподарських споруд, на садово- городних ділянках, у тому числі в таких місцях, де застосування отрутохімікатів небажане.Придатний для сухих і вологіх приміщень.Клей ALT є механічним засобом відловлювання комах, який не містить отруйних речовин, тому є зручним для використання у сільському господарстві для захисту фруктових і декоративних дерев від шкідників (жуки, гусені, тощо).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33994825
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації13.01.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 20:00
Вівторок:
09:00 — 20:00
Середа:
09:00 — 20:00
Четвер:
09:00 — 20:00
П'ятниця:
09:00 — 20:00
Субота:
09:00 — 20:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОДЕР, ТОВ» присвоєно код 33994825.

Керівником підприємства «ОДЕР, ТОВ» є Мойсеєв Андрій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОДЕР, ТОВ» — м. Київ, просп. Гагаріна, 14, оф. 32.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОДЕР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах