ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Юридична назваАМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ
Юридична адреса
45150, Волинська обл., Луцький р-н, с. Копачівка, вул. Першотравнева, 1а
Телефони

Продукція, послуги

Розташований серед лісу, але лише 11 км від міста, готель є ідеальним місцем для перепочинку. Перед Вами гостинно відкриються двері 18 затишних номерів на будь – який смак. Абсолютно усі вони мають сучасний інтер’єр. Ванні кімнати містять усе необхідне, якщо подорож є незапланованою.
Наша гордість – 3 номери – люкс. «Модерн» - строга вишуканість, мінімалізм, стильне поєднання кольорів. Це внесе розміреність і спокій під час Вашого перебування тут.
«Східний» - тут ви безперечно відчуєте себе героєм казок « Тисячі і однієї ночі». Елітний ротан, оксамит гардин наблизять Вас до розкоші Сходу.
А якщо бажаєте повернутись у ХVI століття, у французький Версаль – Вам у найромантичніший третій люкс - «Класику». Воістину королівське ложе, обплетене трояндами, безперечно вразить Вас своєю вишуканістю !

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34214679
Керівник
Тарарака Тамара Миколаївна — директор
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації02.05.2006
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ» присвоєно код 34214679.

Керівником підприємства «АМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ» є Тарарака Тамара Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ» — Волинська обл., Луцький р-н, с. Копачівка, вул. Першотравнева, 1а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ» офіційний сайт: https://zelenyj-gaj.lutsk.ua/
Юридична назваАМІНА-ВОЛИНЬ, ТОВ
Юридична адреса
45150, Волинська обл., Луцький р-н, с. Копачівка, вул. Першотравнева, 1а
Телефони
Відгуки про компанію «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах