АВАЛОН FFC

Контакти

Юридична адреса
03150, м. Київ, вул. Барбюса, 11/2, к. 68
Фактична адреса
04209, м. Київ, вул. Богатирська, 11
Поштова адреса
04210, м. Київ, вул. Богатирська, 11
E-mail
Керівник, директор
Баришников Іван Олексійович — Директор
Бухгалтер
Латенко Олексій Леонідович

Продукція, послуги

Організація міжнародних перевезень, логістичні послуги, автомобільні перевезення, транспортування товарів авіаційним та залізничним транспортом. Митно-брокерські послуги, супровід грузів та консультації ЗЕД.

Інформація про компанію

Про компанію.
Компанія Avalon FFC була створена в 2000 році. Основними напрямками діяльності є організація міжнародних перевезень , транспортна логістика, експедирування вантажів , митно- брокерські послуги.
Партнерська мережа компанії, сьогодні , складається більш ніж з 900 -та агентів по всьому світу. Що дозволяє , організувати доставку з будь-якої країни найбільш вигідним і зручним способом.
Основні послуги компанії Avalon FFC.
Автомобільні перевезення.
Компанія надає весь спектр послуг з автоперевезень : перевезення негабаритних , наливних і небезпечних вантажів , мультимодальні перевезення , перевезення харчових і медичних продуктів , транспортування цінних речей і організація переїздів за кордон. Мережа перевірених перевізників і транспорту різних типів , а також значний досвід , дозволяє здійснити автоперевезення максимально швидким і вигідним для клієнта способом.
Авіаперевезення.
Широка партнерська та агентська мережа дозволяє організувати швидку авіадоставку вашого вантажу практично з будь-якого аеропорту . При потребі можлива організація доставки вантажу до аеропорту або зберігання на партнерському складі в країні відправника.
Морські та залізничні перевезення.
При транспортуванні великих партій вантажів найбільш зручно використовувати морський транспорт і залізницю. Компанія спеціалізується на транспортуванні вантажів з Європи в Україну , Росія , Казахстан та інші країни СНД.
Avalon FFC так само робить митно -брокерські послуги як в комплексі з перевезеннями так і у вигляді самостійної послуги .
Переваги компанія Avalon FFC:
Великий досвід в міжнародних перевезеннях різних категорій вантажів : великогабаритних , швидкопсувних , небезпечних , вантажів зі специфічними умовами транспортування: продукти харчування , ліки , медичне обладнання. А також, потребують оформлення спеціальних ввізних та дозвільних документів ;
Повний контроль якості роботи агентів , безпеки і збереження вашого вантажу;
Персональний менеджер для кожного клієнта. Оперативність прорахунків доставки ваших вантажів становить 6 - 12 робочих годин;
Оперативність у роботі . Доставка з США чи Китаю в Україну і навпаки , становить від 2 до 4 днів , від 6 до 24 годин по Європі ;
Конкурентна вартість послуг.
Першокласні фахівці компанії допоможуть знайти оптимальний спосіб перевезення найвигіднішим способом . Ретельно продумайте, кожен з кроків транспортування вантажу. Допоможуть отримати дозвільні документи та пройти митне оформлення. Вчасно доставлять товар на Ваш склад.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34239893
Рік заснування
2000
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації09.06.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
9-30 — 17-00
Вівторок:
9-30 — 17-00
Середа:
9-30 — 17-00
Четвер:
9-30 — 17-00
П'ятниця:
9-30 — 17-00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВАЛОН ІНВЕСТ, ТОВ» присвоєно код 34239893.

Керівником підприємства «АВАЛОН ІНВЕСТ, ТОВ» є Баришников Іван Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВАЛОН ІНВЕСТ, ТОВ» — м. Київ, вул. Барбюса, 11/2, к. 68.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АВАЛОН ІНВЕСТ, ТОВ» офіційний сайт: https://www.avalon.in.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АВАЛОН FFC». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах