АЛТЕЙ УКРАЇНА, НВФ, ПП

Контакти

Юридична адреса
61052, м. Харків, вул. Чоботарська, 57а
Фактична адреса
61010, м. Харків, вул. Георгіївська, 10
Поштова адреса
61177, м. Харків, вул. Таборова, 79
Телефони
Керівник, директор
Пономарьов Костянтин Васильович — директор
Бухгалтер
Лучанінова Тетяна Олександрівна

Продукція, послуги

Продукція: Косметичні засоби та засоби гігієни.

Інформація про компанію

Науково-виробнича фірма «Алтей України», ПП - виробник парфумерних та косметичних засобів ТМ «Like baby» на основі мінералів природного походження і натуральних ефірних масел володіють високими лікувально-профілактичними властивостями (зубні порошки, присипки для дітей, тальк для ніг, Фітоп для ванн).

Першим виготовленим продуктом була присипка дитяча «Like baby» з додатками лікувальних трав в розфасовці 50 і 100 г. Присипка дитяча «Like baby» являє собою м’який порошок, що містить високоочищений медичний тальк, картопляний крохмаль, окис цинку і натуральні лікувальні трави. Володіє антисептичним, протизапальним і загоюючим ефектом. Захищає від попрілостей і роздратування, пом’якшує шкіру і заспокоює роздратовані, чутливі місця на шкірі дитини. У рецептурі використані унікальні властивості лікувальних трав: материнки, календули, ромашки, чистотілу, череди та деревію. Присипка дитяча «Like baby» використовується для припудрювання ліктьових, підколінних ямок, а також шийних і пахвинних складочок. Рекомендується для видалення надлишків вологи всередині шкірних складок. Вона також може застосовуватися під час масажу, так як робить шкіру малюка гладкою і покращує ковзання. У її основі тільки натуральні діючі речовини природного походження, відповідає нормам ГСанПіН2.2.9.027 - 99 і пройшла токсиколого-гігієнічний випробування на Україну.

У 2007 році було розроблено серію нових зубних порошків по догляду за зубами і полотен рота. Усі три види зубного порошку «Like baby» (для дітей), «Екстра», «хітозановий», створені на основі мінералів природного походження (крейда хімічно обкладена, магній вуглекислий) і натуральних ефірних олій (м’ята, евкаліпт, апельсин) володіють високими лікувально -профілактичними властивостями.

У 2008 році фірма випустила продукт, пудру-тальк для ніг «Vivat» з натуральним ефірним маслом евкаліпта.
Завдяки спеціально підібраним мінеральних компонентів, пудра-тальк для ніг «Vivat» усуває запах і нормалізує потовиділення. Запобігає поява свербежу, подразнення і тріщин між пальцями ніг. Захищає ноги від грибкових захворювань, покращує стан проблемної шкіри і забезпечує приємне відчуття свіжості. Продукція пройшла токсикологічне тестування.

В кінці 2008 року випускається серія Фітоп для ванн. Аналога такого засобу на ринку немає.
Наша Фітоп унікальна тим, що крім сучасних м’яких миючих кошти і зволожуючих компонентів містить ще, натуральні екстракти лікувальних трав і натуральні ефірні олії. Ці кошти не тільки не пошкоджують шкіру навіть новонародженого, але і допомагають їй впоратися з агресивними зовнішніми впливами.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Like baby (Україна)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

присипка дитяча, зубний порошок, тальк для ніг, фітопіна, піна для ван, гігієничні засоби, косметика, з травами, натуральні, єфірні масла.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34332837
Рік заснування
2006
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації05.04.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЛТЕЙ УКРАЇНА, НВФ, ПП» присвоєно код 34332837.

Керівником підприємства «АЛТЕЙ УКРАЇНА, НВФ, ПП» є Пономарьов Костянтин Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЛТЕЙ УКРАЇНА, НВФ, ПП» — м. Харків, вул. Чоботарська, 57а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛТЕЙ УКРАЇНА, НВФ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах