ЗОЛОТИЙ МАНДАРИН, ХОЛДИНГ

Юридична назваЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ
Юридична адреса
08132, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, 17
Телефони

Продукція, послуги

Продукція: Тротуарна плитка / Безшовна плитка / Постарена плитка / Стовпчики / Обгороджування / Малі архітектурні форми / Блоки будівельні / Блоки бетонні / Відливи / Бордюри / Устаткування для укладання тротуарної плитки / Свічки / Свічники / Штучні квіти / Аромапродукція / Ділові сувеніри / Душові кабіни / Гідробокси / Гідромасажні панелі / Умивальники / Унітази / Ванни / Змішувачі / Меблі для ванн / Аксесуари

Інформація про компанію

«Золотий мандарин» є багатопрофільним торгово-виробничим холдингом, що спеціалізується на впровадженні інноваційних проектів на базі сучасного арсеналу засобів і можливостей холдингу. Компанія спрямована в майбутнє, чуйно реагує на виникаючі потреби на ринку. До складу ”Золотий Мандарин” входять 3 самостійні компанії, кожна з яких має свою спеціалізацію, об’єднаних під єдиним інформаційним, технологічним, організаційним полем створеним холдингом, що дозволяє консолідувати сили всіх компаній при виконанні всіх проектів. Ми не прагнемо до стабілізації - система холдингу знаходиться в постійному розвитку, змінюється, відповідаючи завданням, які ставить час. І цей рух тільки зміцнює наш бізнес.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34584900
Керівник
Терех Віктор Петрович — директор
Бухгалтер
Терех Віктор Петрович
Рік заснування
1999
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації31.08.2006
Дата оновлення02.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ» присвоєно код 34584900.

Керівником підприємства «ЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ» є Терех Віктор Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ» — Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, 17.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ» офіційний сайт: https://goldmandarin.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЗОЛОТОЙ МАНДАРИН, ТОВ
Юридична адреса
08132, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, 17
Телефони
Відгуки про компанію «ЗОЛОТИЙ МАНДАРИН, ХОЛДИНГ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах