ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
79008, м. Львів, вул. Римлянина, 3, к. 26
Фактична адреса
79005, м. Львів, вул. Дудаєва, 16, оф. 1
Телефони
Керівник, директор
Федорик Оксана Іванівна — директор

Продукція, послуги

- Квартири в новобудовах
- Продаж квартир
- Оренда житла
- Продаж та оренда комерційної нерухомості
- Будинки
- Земельні ділянки

Мережа агентств нерухомості ”Ваш комфорт” працює для Вас у двох відділеннях Львова, а також в Києві, Ужгороді.

Інформація про компанію

Ціль роботи агентство нерухомості ”Ваш комфорт” полягає в практичній та ефективній допомозі у вирішенні усіх питань, пов’язаних з нерухомістю.

Багаторічний досвід провадження операцій з нерухомістю (купівля, продаж, оренда) дозволяє максимально зекономити Ваш час та зусилля, а також запропонувати Вам найкращу нерухомість.

Досягти умов максимального комфорту та ефективності для клієнта допомагають такі принципи:
- відповідна нерухомість;
- у бажаному місці;
- у потрібний час;
- належної якості;
- за оптимальною ціною.

Велика база даних агентства нерухомості «Ваш комфорт» дозволяє оперативно, без зайвих затрат часу та зусиль, отримати актуальні дані щодо попиту та пропозиції на ринку нерухомості.

В нашій компанії Ви знайдете високопрофесійного та надійного партнера, що має значний досвід роботи на ринку об’єктів житлової та комерційної нерухомості та добру репутацію серед клієнтів і інших операторів ринку.

Наша праця - заради Вашого комфорту!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

продаж квартир в львові, оренда житла, нерухомість продаж квартир, зняти квартиру подобово, оренда офісів, оренда приміщень, база продаж квартир, будинку у львові, вартість квартир, вартість квартир у львові
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34668408
Рік заснування
2003
Дата реєстрації16.10.2006
Дата оновлення02.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 18:00
Вівторок:
10:00 — 18:00
Середа:
10:00 — 18:00
Четвер:
10:00 — 18:00
П'ятниця:
10:00 — 18:00
Субота:
10:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» присвоєно код 34668408.

Керівником підприємства «ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» є Федорик Оксана Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» — м. Львів, вул. Римлянина, 3, к. 26.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» офіційний сайт: https://comfort-realty.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВАШ КОМФОРТ, МЕРЕЖА АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
база продаж квартир  будинку у львові  вартість квартир  вартість квартир у львові  житло львів  здам квартиру львів  зняти квартиру в львові  зняти квартиру подобово львів  зняти квартиру у львові  квартира подобово львів  квартира продаж  квартира у львові купити  квартири львів оренда  квартири львів подобово  квартири подобово львів  кімнати у львові  купити будинок у львові  купити квартиру львів  купівля квартир  куплю квартиру  львів зняти квартиру  львів квартири подобово центр  львів нерухомість  львів оренда квартири  нерухомість львова  нерухомість продаж квартир  новобудови львів  оголошення про продаж нерухомості  оренда житла у львові  оренда квартир будинків  оренда квартир львів подобово  оренда квартир подобово львів  оренда квартир у львові  подобова оренда львів  подобові квартири у львові  продаж квартир в львові  продаж квартир вторинний ринок  продаж квартир і будинків  продаж нерухомості у львові  продаж однокімнатних квартир  продам квартиру  як продати квартиру  
Поділіться інформацією в соцмережах