ТЕХ-КОНТРАКТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03680, м. Київ, вул. Заболотного, 150а, оф. 100
Телефони
Керівник, директор
Тимошенко Наталія Андріївна

Продукція, послуги

Оптова торгівля сільськогосподарською технікою

Інформація про компанію

Завод гумотехнічних виробів «ЕЛАСТ» молоде підприємство гумотехнічної галузі України. Рік створення 2009.Завод розташований в 50 км від Києва, в 8 км від траси Київ-Житомир, в мальовничій місцевості Українського полісся. Площа підприємства складає 3 гектара. Дорожня інфраструктура дозволяє використовувати великовантажні автомобілі і автопоїзда. Найближча вантажна залізнична станція розташована в 20 км від підприємства. Основні технологічні напрямки: Виробництво товарних невулканізовані сумішей (у тому числі і за індивідуальною рецептурою) широкого спектру. Виробництво фірмових виробів - килимів, техпластин. Виробництво неформових виробів - автомобільних доріжок, техпластин. Виробництво виробів методом екструзії - ущільнювачів профілів з сучасних полімерних матеріалів. Виробництво формових ГТВ автокомпонентів, в тому числі армованих. Ми володіємо повним виробничим циклом: виробництво сирих гумових сумішей, акредитована лабораторія, конструкторський відділ, ділянка виготовлення оснащення, ділянка прямого пресування, ділянку лиття під тиском, ділянка обробки виробів, відділ технічного контролю. Проводимо повний супровід замовлення. В даний час ми працюємо як з промисловими підприємствами, так і з торгуючими організаціями. Поставки нашої продукції здійснюються по всій Україні, а так само в Білорусь, країни Балтії.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34761708
Дата реєстрації13.02.2007
Дата оновлення02.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕХ-КОНТРАКТ, ТОВ» присвоєно код 34761708.

Керівником підприємства «ТЕХ-КОНТРАКТ, ТОВ» є Тимошенко Наталія Андріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕХ-КОНТРАКТ, ТОВ» — м. Київ, вул. Заболотного, 150а, оф. 100.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТЕХ-КОНТРАКТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах