НАШ ЗІР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
18000, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 258
Фактична адреса
18016, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 352
Керівник, директор
Лемещук Олена Миколаївна
Бухгалтер
Штепа Світлана Анатоліївна

Продукція, послуги

Медична практика
офтальмологічні послуги

Інформація про компанію

Заснована в 1994 році в Черкасах, виробничо-наукова фірма «НАШ Зір» посіла і успішно утримує провідні позиції на ринку офтальмологічних послуг Україну. На сьогоднішній день - це потужний регіональний центр корекції зору з діагностичним і технологічним обладнанням європейського рівня.
Фірма об’єднує в собі:
Черкаський центр з перевірки зору,
Черкаський амбулаторний центр з перевірки та лікування очних захворювань, розташованих в самому центрі міста.
Головне надбання фірми - кваліфіковані доктора офтальмологи і оптометрист під керівництвом головного лікаря Панченко Г.П., стаж роботи якого складає понад тридцять років. Весь медперсонал в обов’язковому порядку проходить тематичні курси з підвищення кваліфікації лікарів кожні п’ять років, а так же щорічну стажування на офтальмологічних конференціях і семінарах.
Діагностічскій комплекс обладнаний робочим місцем лікаря офтальмолога, який включає в себе авторефрактометр, автофороптер і проектор знаків для визначення суб’єктивної рефракції, кривизни рогівки, гостроти зору. Всі діагностичні функції об’єднані в одну систему, що створює максимальний комфорт для пацієнта і забезпечує високу якість і безпеку обстеження.
Повна діагностика зору дітей і дорослих в центрі «НАШ Зір» - є якісною альтернативою роботі поліклінік.
Повна діагностика зору дітей і дорослих в центрі «НАШ Зір» - є якісною альтернативою роботі поліклінік.
Черкаський центр зору за 18 років роботи значно розширив спектр надаваних послуг.
Населенню пропонується:
перевірка зору, підбір та виготовлення окулярів будь-якої складності: сферичних, астігматіческіх, біфокальних, прогресивних і регресивних (офісний варіант),
підбір контактних лінз - м’яких, кольорових, торических, мультифокальних і жорстких КЛ,
повне комплексне обстеження на предмет очних захворювань (катаракти, глаукоми, проблем сітківки ока та очного дна),
надання першої офтальмологічної допомоги при травмах очей дітей і дорослих,
діагностика зору дітей та усунення проблем.
Черкаський амбулаторний центр спеціалізується на обстеженні дитячого зору. Цілий ряд комп’ютерних програм дозволяє успішно справлятися з проблемами дитячого зору, включаючи амбліопії. Заняття проходять індивідуально, в ігровій цікавій формі під контролем спеціально навченого медперсоналу та професійного масажиста. Юні пацієнти із задоволенням проходять лікування в умовах спеціально обладнаного кабінету.
Успішно діє і надає он-лайн послуги інтернет-магазин www.zir.ck.ua Тут споживачі зможуть ознайомитися з широким асортиментом контактних лінз і аксесуарів до них від провідних світових виробників. Менеджери інтернет-магазину систематично відстежують наявність товару по всій території України та при бажанні споживача зможуть замовити контактні лінзи будь-якої складності. Або запропонують замінити його альтернативними варіантами на вибір. Інтернет-магазин має простий, спокійний для зорового сприйняття, легкий у використанні інтерфейс і повна відсутність сторонньої відволікає реклами.
Готовий розділ «Офтальмологічні он-лайн консультації», де кожен бажаючий з дефіцитом реального часу зможе отримати кваліфіковану відповідь офтальмолога в електронному варіанті.
Черкаська виробничо-наукова фірма «НАШ Зір» дбайливо зустріне вас і надасть найякісніше і уважне обслуговування!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Діагностика зору Діагностика зору дітей Діагностика зору дитини Перевірка зору Перевірка зору дітей Перевірка зору дитини Окуліст Офтальмолог Доктор окуліст Доктор офтальмолог Лікування очей Лікування зору Лікування очних захворювань Обстеження зору Обстеження зору дітей дестких окуліст Дитячий офтальмолог Дорослий окуліст Дорослий офтальмолог Глазнік Очний доктор Підбір лінз Підбір контакний лінз Підбір окулярів Прийом офтальмолога Перевірка очок Ремонт очок Корекція зору Черкаси амбліопія підбір контактних лінз проблеми зору контактні лінзи купити Черкаси замовлення лінз кольорові м’які одноденні crazy торичні жорсткі силікон-гідрогелеві контактні лінзи для очей zeiss contact розчини
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34924188
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації27.02.2007
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 17:00
Неділя:
00:00 — 00:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАШ ЗІР, ТОВ» присвоєно код 34924188.

Керівником підприємства «НАШ ЗІР, ТОВ» є Лемещук Олена Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАШ ЗІР, ТОВ» — м. Черкаси, бульвар Шевченка, 258.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАШ ЗІР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах