АЙПІ КОНСАЛТ, ПАТЕНТНЕ БЮРО, ПП

Контакти

Юридична адреса
04074, м. Київ, вул. Івашкевича, 5, к. 100
Фактична адреса
04050, м. Київ, вул. Студентська, 12/14
Керівник, директор
Хорошко-Болотова Катерина Володимирівна — директор
Бухгалтер
Логвіна Наталія Іванівна

Продукція, послуги

Послуги: Патентні / Комплексне обслуговування по питаннях інтелектуальної власності: реєстрація авторського права, реєстрація торговельної марки, патентування винаходу (корисної моделі), промислового зразка.

Інформація про компанію

Патентне бюро ”АйПі Консалт” здійснює комплексне обслуговування з питань інтелектуальної власності в Україні та за кордоном: авторське право і суміжні права, патентно-інформаційний пошук, реєстрація (прискорена реєстрація) торговельних марок, отримання патентів на промислові зразки, корисні моделі та винаходи, підготовка та реєстрація ліцензійних договорів (договорів про передачу прав), консультування з питань інтелектуальної власності, досудовий і судовий захист. Об’єднання в межах Патентного бюро «АйПі Консалт» дозволяє фахівцям нашої компанії запропонувати кожному нашому клієнту комплексне обслуговування результатів його інтелектуальної діяльності, надаючи весь спектр послуг в сфері інтелектуальної власності та знаходячи найбільш оптимальне рішення питань, що виникають.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

авторське право, торговельна марка, товарний знак, реєстрація ТМ, реєстрація торговельної марки, винахід, корисна модель, патент на винахід, інтелектуальна власність, прискорена реєстрація, знак для товарів та послуг
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35018341
Рік заснування
2007
Дата реєстрації04.04.2007
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЙПІ КОНСАЛТ, ПАТЕНТНЕ БЮРО, ПП» присвоєно код 35018341.

Керівником підприємства «АЙПІ КОНСАЛТ, ПАТЕНТНЕ БЮРО, ПП» є Хорошко-Болотова Катерина Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЙПІ КОНСАЛТ, ПАТЕНТНЕ БЮРО, ПП» — м. Київ, вул. Івашкевича, 5, к. 100.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЙПІ КОНСАЛТ, ПАТЕНТНЕ БЮРО, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах