ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
09108, Київська обл., м. Біла Церква, просп. Незалежності, 95
Телефони
E-mail
 ,
Керівник, директор
Савчук Олег Васильович — Директор
Бухгалтер
Остапець Людмила Степанівна

Продукція, послуги

Виробництво фрикційних гальмівних виробів та ущільнюючих матеріалів до комерційної техніки, бурових та шахтних установок, залізничного транспорту та метрополітену, с/г техніки, а саме: накладки щеплення, гальмівні диски, гальмівні накладки та колодки, стрічки фрикційні, ущільнюючі та фрикційні матеріали.

Інформація про компанію

Компанія ”Трібо” вже більше 30 років спеціалізується на виробництві якісних гальмівних колодок та накладок, що що знаходять застосування практично у всіх видах автомобільної техніки - вантажних автомобілях, автобусах, с/г техніці, залізничному транспорті, шахтних та бурових установках як вітчизняного, так і імпортного виробництва.
Серед наших клієнтів потужні виробники з більш ніж 20 країн світу: МАЗ, КрАЗ, Ростсільмаш, ХТЗ, БелАЗ, Тюменський машинобудівний завод, залізниці країн СНД та дальньго зарубіжжя та багато інших.
Продукція виготовляється як в азбестовому, так і в безасбестовому виконанні для будь-яких видів техніки.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Tribo (Украина)
TriboAutoParts (Украина)
Стандарти якостіISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 16949:2009
Країни експортуРФ, Казахстан, Узбекистан, Грузия, Эстония, Латвия, Литва, Молдова, Белорусь, Туркменистан, Турция, Великобритания, Венгрия, Армения и др.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

накладки гальмівні гальмівні накладки колодки купити гальмівні колодки гальмівні колодки гальмівні колодки купить гальмівні колодки ціна паронітова прокладка паронітові прокладки азбестовий картон азбестовий лист азбокартон лист азбестовий азбестова тканина азботканина азбестовий шнур азбошнур шнур азбестовий запчастини до автобусів автозапчастини для вантажівок автозапчастини для вантажних автомобілів автозапчастини для вантажних іномарок запчастини для вантажівок пароніт пароніт пнб пароніт пон пароніт ціна набивка сальникова сальникова набивка сальникова набивка ціна сальникові набивки
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35046274
Рік заснування
1979
Кількість працівників212 чол.
Дата реєстрації19.04.2007
Дата оновлення04.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
8.30 — 17.00
Вівторок:
8.30 — 17.00
Середа:
8.30 — 17.00
Четвер:
8.30 — 17.00
П'ятниця:
8.30 — 17.00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 35046274.

Керівником підприємства «ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Савчук Олег Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ» — Київська обл., м. Біла Церква, просп. Незалежності, 95.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ» офіційний сайт: https://www.tribo.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТРІБО, БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах