АЛЬТАМІРА, ГОТЕЛЬ

Контакти

Юридична адреса
45603, Волинська обл., Луцький р-н, с. Струмівка, вул. Рівненська, 184
Телефони
Керівник, директор
Кравченко Олена Андріївна
Бухгалтер
Зимонін Вадим Володимирович

Інформація про компанію

Лише у нас, за шість кілометрів від Луцька, ви почуватиметеся, ніби в будинку своєї Мрії. Рівень нашого обслуговування та новітні побутові рішення дозволять не тільки відпочити душею та тілом, а й зосередитись на подальших планах.

Автономне водопостачання, холодильник, душова кабіна, набори для особистої гігієни, телевізор, вихід у всесвітню мережу Інтернет (Wi-Fi), а в номерах люкс до ваших послуг система кондиціонування та безкоштовне обслуговування в номер… Увесь цей комфорт чекає вас у 27-ми комфортабельних номерах: від однокімнатних стандартних до трикімнатного супер-люксу, облаштованих за найвищими європейськими стандартами. Вас приємно здивує тепле піклування готельного персоналу, який докладає максимум зусиль, щоб ви почувалися комфортно.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36112232
Кількість працівників37 чол.
Дата реєстрації27.08.2008
Дата оновлення27.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СВА ПЛЮС, ТОВ» присвоєно код 36112232.

Керівником підприємства «СВА ПЛЮС, ТОВ» є Кравченко Олена Андріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СВА ПЛЮС, ТОВ» — Волинська обл., Луцький р-н, с. Струмівка, вул. Рівненська, 184.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛЬТАМІРА, ГОТЕЛЬ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах