СИГНТЕК, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03087, м. Київ, вул. Єреванська, 11, к. 24
Фактична адреса
03087, м. Київ, вул. Єреванська, 11
Поштова адреса
03087, м. Київ, вул. Єреванська, 11
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Панченко Євген Володимирович — директор

Продукція, послуги

Спеціалізується на наданні послуг в зниженні собівартості залізничної логістики, із забезпеченням вимог безпеки на транспорті.
Пристрої СЦБ (залізнична автоматика), пости електричної централізації стрілок і сигналів (ЕЦ), автоматческая переездная сигналізація, автоматизація механізованих гірок, диспетчерська централізація, пристрої інтервального регулювання руху поїздів на перегонах, автоматизація фронтів навантаження і вивантаження, вагове господарство, модернізація дрезин, мотриса і локомотивів.

проектування
Згідно з технічним завданням клієнта проектується найбільш вигідна і разом з тим відповідає всім нормативним вимогам з безпеки система.

монтаж
Виробляємо монтаж обладнання за проектами, розробленими для Вашого підприємства.

реставрація
На території Вашого підприємства знаходиться розукомплектований СЦБ, переїзд, механізована гірка залишилася від колишніх часів? Ручний переведення стрілок гальмує логістичні операції основного виробництва? - ми готові реставрувати Ваші пристрої СЦБ. Як показує практика, реанімація залізничної автоматики обходиться, в більшості випадків, усього 10-20% від вартості нового будівництва.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36255770
Рік заснування
2008
Дата реєстрації24.11.2008
Дата оновлення15.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СИГНТЕК, ТОВ» присвоєно код 36255770.

Керівником підприємства «СИГНТЕК, ТОВ» є Панченко Євген Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СИГНТЕК, ТОВ» — м. Київ, вул. Єреванська, 11, к. 24.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СИГНТЕК, ТОВ» офіційний сайт: http://www.signtech.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СИГНТЕК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах