СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08130, Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Кільцева, 4н
Фактична адреса
03194, м. Київ, бульвар Кольцова, 14з
Керівник, директор
Даниляк Василь Юрійович — директор

Продукція, послуги

Виробництво кузовного обладнання і продаж комерційного транспорту.

Інформація про компанію

Компанія «POLYCAR» заснована в 2009 році. За час нашої діяльності ми зарекомендували себе як надійний постачальник комерційних автомобілів, спецтехніки і виробник кузовів.
Ми пишаємося тим, що побудували довгострокові партнерські відносини з великими підприємствами України, в автопарку яких успішно експлуатуються автомобілі з обладнанням під торговою маркою «Polycar».
Досвідчені фахівці компанії підберуть автомобіль або автобус з урахуванням вашої сфери діяльності, умов експлуатації та фінансових можливостей. Накопичений багаторічний досвід на ринку комерційних автомобілів дозволяє нам створювати продукт, який максимально відповідає запитам клієнтів.
У нашій компанії ви не тільки зможете замовити комерційний автомобіль, але і встановити на нього додаткове обладнання: самосвальні кузова, виробництво бортових кузовів, переобладнання причепів. Ми пропонуємо клієнтам ізотермічні, промтоварні, меблеві, хлібні кузова-фургони на вантажні автомобілі, причепи та напівпричепи, здійснюємо монтаж холодильного обладнання.
Ми проектуємо кузова за допомогою систем тривимірного моделювання, а досвід наших висококваліфікованих співробітників виключає помилки ще на етапі розробки. Інноваційний підхід, система контролю якості, і заслужена нами репутація у таких компаній, як ТОВ «Хюндай Мотор Україна», АТ «Українська Автомобільна Корпорація», ТОВ «Комтранскомплект», Група компаній «АІС», ТОВ «Дхоландія Україна» та інших свідчить про значних перевагах продукції під торговою маркою «POLYCAR»:
• зручність в експлуатації;
• надійність;
• міцність і корозійна стійкість;
• оригінальний зовнішній вигляд;
• сервісна підтримка;
• оптимальне співвідношення ціни і якості.
Ради допомогти з вибором по телефону.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36449624
Рік заснування
2009
Дата реєстрації28.05.2009
Дата оновлення22.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ» присвоєно код 36449624.

Керівником підприємства «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ» є Даниляк Василь Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ» — Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Кільцева, 4н.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ» офіційний сайт: https://polycar.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах