ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01014, м. Київ, вул. Звіринецька, 63
E-mail
Керівник, директор
Дем’яненко Роман Михайлович
Бухгалтер
Косар Лілія Петрівна

Продукція, послуги

Цифровий офсетний друк
Широкоформатний друк
інтер’єрний друк
Зовнішня реклама

Інформація про компанію

На сьогоднішній день Торговий Дім «Гранд Афіш» - це понад 300 висококваліфікованих фахівців, які здатні швидко і якісно вникати в завдання клієнтів і пропонувати найоптимальніші рішення. Під виробництво задіяні 5000 кв.м. виробничих площ.
У прагненні надавати своїм клієнтам послуги оперативно, якісно і в повному обсязі, кожен підрозділ динамічно розвивається, постійно поповнюючи свій парк новим і сучасним обладнанням. Щорічно компанія набуває кілька одиниць техніки, що відповідає вимогам сьогоднішнього дня, що дає можливість їй йти в ногу з часом, дозволяє в короткі терміни виконувати найрізноманітніші роботи і застосовувати у виробництві самі передові технології і матеріали.
Торговий дім «Гранд Афіш» пропонує широкий спектр поліграфічної продукції. Відділ логістики та монтажні бригади здійснюють доставку і монтаж в будь-яку точку України.
Ми пропонуємо Вам послуги цифрового офсетного друку (ця технологія є найбільш сучасним видом друку і поєднує в собі переваги і переваги, як цифровий, так і офсетного друку. Вона ідеально підходить для якісних тиражів невеликого обсягу, тиражів з швидкоплинні інформацією, термінових тиражів)

Маркетингова інформація

Стандарти якостіCистема контроля качества ISO 9001:2008

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36678347
Кількість працівників68 чол.
Дата реєстрації24.09.2009
Дата оновлення03.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» присвоєно код 36678347.

Керівником підприємства «ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» є Дем’яненко Роман Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» — м. Київ, вул. Звіринецька, 63.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» офіційний сайт: https://ga.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГРАНД АФІШ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах