FELIX, ЮРИДИЧНА ФІРМА

Контакти

Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Молочна, 11 корп. 8, к. 9
Фактична адреса
61001, м. Харьков, просп. Московський, 52, 4 пов.
Поштова адреса
61001, м. Харьков, просп. Московський, 52, 4 пов.
Керівник, директор
Коренев Олексій Олексійович — директор

Продукція, послуги

Коплексне правове забезпечення бізнесу: оподаткування, господарські угоди, інвестиції, аудит податкових ризиків, Due diligence, представництво інтересів в судах, контролюючих органах

Інформація про компанію

Наша команда працює на ринку юридичних послуг з 2006 року. З листопада 2010 року ми представляємо інтереси клієнтів під брендом FELIX. Сьогодні FELIX - це 13 фахівців, у тому числі 3 адвоката.
 
Постійними клієнтами FELIX є понад 100 підприємств і підприємців різних галузей, серед яких поліграфія та видавнича діяльність, будівництво доріг та об’єктів нерухомості, виробництво промислового устаткування і сільськогосподарської техніки, полімерна галузь і хімічна промисловість, виробництво упаковки, машинобудування, харчова промисловість, текстильна промисловість, оптова торгівля, імпорт і експорт текстильної продукції, розважальні центри і ресторани, транспортні підприємства, фінансові установи та інші.

Спеціалізація нашої компанії - бізнес-право (оподаткування, господарське право, зовнішньоекономічна діяльність, інвестиції).
FELIX надає комплексне правове обслуговування, включаючи консультації, підготовку та супровід угод, участь в переговорах, правовий супровід інвестиційних проектів, аудит податкових ризиків, Due Diligence, представництво інтересів в судах та контролюючих органах, навчальні заняття для персоналу.
 
У 2010 році юристи FELIX супроводжували понад 180 перевірок контролюючих органів, представляли інтереси клієнтів в рамках 170 судових процесів. У першому кварталі 2011 року в роботі FELIX: проекти з організації виробництва, розширення виробничих потужностей, виходу бізнесу клієнтів на нові ринки, відкриття іноземних представництв, реструктуризації та диверсифікації бізнесу, застосування заходів торговельного захисту, Due Diligence, а також близько 100 перевірок, 125 судових процесів, близько 200 консультацій, близько 80 угод.
 
Успішний бізнес - це синергія знань, зусиль, підприємницького таланту, дає якісний продукт, ефективний менеджмент, правильне управління ризиками і необхідний фінансовий результат. Внеском FELIX в успіх клієнта може стати наша компетенція. Ми любимо свою роботу, віримо в те, що робимо, і працюємо для того, щоб захищати і примножувати цінності клієнта.

Маркетингова інформація

Торгові марки
ФЕЛИКС

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ37093352
Рік заснування
2006
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації01.06.2010
Дата оновлення30.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЮРИДИЧНА ФІРМА ФЕЛІКС, ПП» присвоєно код 37093352.

Керівником підприємства «ЮРИДИЧНА ФІРМА ФЕЛІКС, ПП» є Коренев Олексій Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЮРИДИЧНА ФІРМА ФЕЛІКС, ПП» — м. Харків, вул. Молочна, 11 корп. 8, к. 9.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЮРИДИЧНА ФІРМА ФЕЛІКС, ПП» офіційний сайт: http://www.felix.kh.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «FELIX, ЮРИДИЧНА ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах