ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Заводська, 27
E-mail
Керівник, директор
Якимович Юрій Іванович
Бухгалтер
Василишин Марія Богданівна

Інформація про компанію

ПАТ “Галенергобудпром” займає провідне місце в будівельній індустрії енергетики, є монополістом по випуску стійок СЦ 20.2-1.0 довжиною 20м., діаметром 800 мм для будівництва ліній електропередач напругою 330, 550,750 кВ, а також по випуску турнікетних пристроїв для транспортування залізницею стійок ЛЕП довжиною 20, 22 і 26 метрів від 9 до 18 штук на спарених платформах.
Окрім енергетичного будівництва підприємство спеціалізується на випуску залізобетонної продукції для будівництва та металоконструкцій для потреб інших галузей економіки.
Працюючи на ринку залізобетонних конструкцій для будівництва в енергетиці, промисловому та цивільному будівництві з 1963 р., підприємство здобуло репутацію надійного партнера, продукція якого, завдяки високій якості та надійності, користується попитом у споживачів України та країн СНД.
Свою продукцію ПАТ „Галенергобудпром” збуває: енергокомпаніям, промисловим підприємствам, будівельним компаніям, що обслуговують енергосистему України, посередницьким організаціям.
Підприємство має досвід роботи на зовнішньому ринку. Імпортерами продукції ПАТ „Галенергобудпром” є Молдова, Росія та країни Прибалтики.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00110191
Кількість працівників215 чол.
Дата реєстрації25.02.1997
Дата оновлення28.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ, ПРАТ» присвоєно код 00110191.

Керівником підприємства «ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ, ПРАТ» є Якимович Юрій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ, ПРАТ» — Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Заводська, 27.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах