ТОРЕЛАСТ, СЛОВ’ЯНСЬКИЙ ЗАВОД, ВАТ

Контакти

Юридична адреса
84122, Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Під’їздна, 3
Фактична адреса
Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Під’їздна 3
Поштова адреса
Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Під’їздна 3
Телефони
Керівник, директор
Моску Дмитро Іванович — голова правління
Бухгалтер
Журавльова Галина Іванівна

Продукція, послуги

Продукція: Матеріали ПХВ і ПЕТ плівкові / ”Термоплен” / Лінолеум / Плівка полівінілхлоридна ізоляційна / Вініліськожа – Т

Інформація про компанію

На сьогоднішній день « Тореласт » випускає полівінілхлоридні плівки побутового призначення: галантерейні , декоративно -господарські , для виготовлення надувних водоплавних іграшок , жорсткі упаковки для харчових продуктів , плівки з поліетилену високого і низького тиску: термоусадочні , тепличні , для упаковки харчових і сипучих продуктів також вони використовуються для виготовлення настільних ігор з нанесенням друку офсетним способом , іграшок , упаковки товарів народного споживання та виготовлення виробів методом формування або зварювання.
Освоєна технологія виробництва жорсткої плівки марки « Термоплен » призначена для виробництва термоформованной тари під упаковку харчових продуктів. Новітнім впровадженням , можна назвати виробництво плівки пластифікованої полівінілхлоридної технічного призначення ( ОН) для консервації машин , механізмів , авіаційних виробів , для використання в конструкції кабелів.
За останні два роки приріст обсягів виробництва становить не менше 50 % на рік , щорічно оновлюється близько 20 % асортименту , освоюється і випускається продукція c більш високими споживчими властивостями.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00300363
Рік заснування
1966
Кількість працівників45 чол.
Дата реєстрації25.05.1994
Дата оновлення19.09.2022

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТОРЕЛАСТ, СЛОВ’ЯНСЬКИЙ ЗАВОД, ПРАТ» присвоєно код 00300363.

Керівником підприємства «ТОРЕЛАСТ, СЛОВ’ЯНСЬКИЙ ЗАВОД, ПРАТ» є Моску Дмитро Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТОРЕЛАСТ, СЛОВ’ЯНСЬКИЙ ЗАВОД, ПРАТ» — Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Під’їздна, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТОРЕЛАСТ, СЛОВ’ЯНСЬКИЙ ЗАВОД, ВАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах