ВІТАМІНИ, АТ

Контакти

Юридична адреса
20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Успенська, 31
Фактична адреса
20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Ленінської Іскри, 31
Поштова адреса
20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Ленінської Іскри, 31
E-mail
Керівник, директор
Томах Михайло Юрійович — генеральний директор
Бухгалтер
Капштик Ірина Миколаївна

Продукція, послуги

Вітаміни / Медикаменти

Інформація про компанію

”Вітаміни” - фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів, що займає на фармринку України позиції лідера з виробництва ферментних препаратів.
Наша діяльність спрямована на створення і виробництво ефективних, безпечних і якісних лікарських препаратів, що відповідають рівню і потребам сучасної медицини.

Найважливіший напрямок стратегії маркетингу - розширення ринку - досягається шляхом поєднання чотирьох ”Р”: товар (product), ціна (price), поширення (place), просування (promotion) товару на ринку. Це досягається шляхом аналізу сильних і слабких сторін підприємства, вивчення можливостей ринку, конкурентів. Особлива увага приділяється взаєминам з клієнтами та партнерами. Фахівці заводу постійно працюють над удосконаленням своєї продукції і розробкою нових видів лікарських засобів.

Розвиток компанії, поточне і перспективне планування виробництва спирається на стратегію в основі якої -підвищення якості продукції, розширення асортименту, забезпечення відповідності продукції вимогам ринку. Все це диктує необхідність освоєння нових технологій і модернізацію існуючих.

У результаті удосконалення діючих і впровадження нових бізнес-процесів, технічного переоснащення виробництва, створення власної системи водо- та енергопостачання, керівництво і трудовий колектив зуміли створити підприємство, здатне ефективно працювати і розвиватися високими темпами за рахунок своїх власних коштів, без залучення іноземного капіталу.
Якість продукції, що випускається підприємства відзначено міжнародною нагородою ”Ертмейкер” і Х Золотим призом Європи за якість.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00480968
Рік заснування
1953
Кількість працівників190 чол.
Дата реєстрації15.04.1994
Дата оновлення05.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІТАМІНИ, АТ» присвоєно код 00480968.

Керівником підприємства «ВІТАМІНИ, АТ» є Томах Михайло Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІТАМІНИ, АТ» — Черкаська обл., м. Умань, вул. Успенська, 31.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІТАМІНИ, АТ» офіційний сайт: http://www.vitaminy.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВІТАМІНИ, АТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах