КИЇВСЬКИЙ ІПОДРОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
03022, м. Київ, просп. Глушкова, 10
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Фещенко Микола Дмитрович

Продукція, послуги

Пропонуємо найсвіжіші новини про кінний спорт в Україні, зручний форум для спілкування, розділ продажу товарів, список вакансій для конюхів і берейторові.

Інформація про компанію

«Іподром» - портал кінного спорту, на якому ви можете дізнатися про всі актуальні новини щодо кінного спорту в Україні і спілкуватися на форумі з людьми, які захоплюються цим видом спорту.

Сайт «Іподром» пропонує:

• Найсвіжіші новини про кінний спорт в Україні.
• Зручний форум для спілкування.
• Розділ продажу товарів.
• Список вакансій для конюхів і берейторові.

Серед численних видів спорту, якими займається молодь нашої країни, велике місце належить кінному спорту. Кінний спорт сприяє різнобічному розвитку організму людини, виховує в ній сміливість, рішучість, винахідливість, спостережливість, точність орієнтування, силу, витривалість, спритність.

Підготовка коня до подолання перешкод вже вимагає від спортсмена особливого уміння. На нашому сайті читач знайде всю необхідну інформацію про те, як оволодіти цим умінням. Після того як спортсмен отримав необхідні знання, він може почати підготовку коня для стрибків. Матеріал по вибору і підготовці такого коня з подолання перешкод ви знайдете на нашому сайті.

Також ми освітлюємо всі найактуальніші новини зі світу кінного спорту в Україні. Ми інформуємо наших відвідувачів про всі кінні забіги і змагання що відбуваються в Україні, а також розважальні заходи, пов’язані з даною тематикою.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00846346
Кількість працівників94 чол.
Дата реєстрації20.04.2001
Дата оновлення03.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВСЬКИЙ ІПОДРОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 00846346.

Керівником підприємства «КИЇВСЬКИЙ ІПОДРОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Фещенко Микола Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВСЬКИЙ ІПОДРОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — м. Київ, просп. Глушкова, 10.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КИЇВСЬКИЙ ІПОДРОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах