БЛАГОВІЩЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
71330, Запорізька обл., Василівський р-н, с. Благовіщенка, вул. Шевченка, 8
Телефони
Керівник, директор
Абросимова Марина Володимирівна — голова правління
Бухгалтер
Москаленко Валентина Іванівна

Продукція, послуги

Продукція: Зерно / Насiння олiйних культур / Борошно.
Послуги: Заготiвля, калiбрування, зберiгання сортового насiння / Захист зерна / Торгівельне посередництво.

Інформація про компанію

Основною метою дiяльностi Товариства є задоволення суспiльних потреб в продукцiї, роботах, послугах. Предметом дiяльностi Товариства є: - заготiвля, зберiгання та переробка сiльськогосподарської продукцiї та продукцiї переробної промисловостi; - заготiвля, калiбрування та зберiгання сортового насiння; - захист зерна та зернових продуктiв вiд знищення i псування шкiдниками, комахами та гризунами; - виробництво борошна; - надання послуг сiльгоспвиробникам з дообробки та сушiння зерна, насiння олiйних культур; - посередницькi послуги при купiвлi-продажу продукцiї сiльського господарства та товарiв народного споживання. Пiдприємство має склади для зберiгання зерна, робочi башнi, на яких встановлено технологiчне обладнання для пiдробки та очищення зерна. На пiдприємствi функцiонує своя лабораторiя, яка має необхiдне обладнання для проведення лабораторних аналiзiв для визначення якостi зерна.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00954231
Рік заснування
1998
Кількість працівників52 чол.
Дата реєстрації26.02.1998
Дата оновлення20.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЛАГОВІЩЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРАТ» присвоєно код 00954231.

Керівником підприємства «БЛАГОВІЩЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРАТ» є Абросимова Марина Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЛАГОВІЩЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРАТ» — Запорізька обл., Василівський р-н, с. Благовіщенка, вул. Шевченка, 8.
Відгуки про компанію «БЛАГОВІЩЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах