АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
08324, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора
Фактична адреса
02121, м. Київ, шосе Харківське 201-203
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Ваховський Анатолій Романович
Бухгалтер
Коршак Таміла Вікторівна

Продукція, послуги

Авіатранспортні / Авіаперевезення

Інформація про компанію

Авіакомпанія, яка пропонує більшу кількість європейських напрямків з України, ніж будь-яка інша.
Сучасний мережевий авіаперевізник, котрий поєднує міста України, а також нашу країну з ключовими містами Європи, Азії, США, країн СНД і Близького Сходу, а також і інших континентів і держав.
Авіаперевізник, постійно розширює свою географію польотів, зокрема, завдяки угодам з провідними авіакомпаніями на всіх континентах планети. МАУ пропонує більше 3000 напрямків зі зручними сполученнями за конкурентною ціною, виконуючи близько 1100 міжнародних і внутрішніх рейсів на тиждень.
Один з найбільш ефективних і надійних партнерів в сфері чартерних перевезень.
Компанія, яка має представництва як по Україні, так і за кордоном практично в усіх куточках світу. Квитки на рейси МАУ можна придбати в касах і представництвах авіакомпанії, широкої мережі туристичних операторів та турагентств, а також онлайн на сайті www.flyuia.com - швидко, зручно, з економією часу і коштів.
Орієнтований на клієнта авіаперевізник, що пропонує гнучку тарифну політику, зручний розклад рейсів, переваги для учасників програми лояльності МАУ ”Панорама Клуб”, високий рівень сервісу і традиційну українську гостинність.
Авіакомпанія, що здійснює найрізноманітніші вантажні перевезення як на всіх своїх регулярних пасажирських рейсах, так і на вантажному літаку ”Боїнг 737-300SF”. Сьогодні МАУ пропонує своїм клієнтам повний набір унікальних вантажних рішень, а саме: Time Definite, Sensitive, Fresh, Live, Valuable, Economic.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01130584
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації17.07.2000
Дата оновлення14.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ» присвоєно код 01130584.

Керівником підприємства «АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ» є Ваховський Анатолій Романович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ» — Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ» офіційний сайт: https://www.flyuia.com/ua/en/home
Відгуки про компанію «АВІАКОМПАНІЯ АВІАЛІНІЇ УКРАЇНИ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах