ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ

Контакти

Юридична адреса
88014, м. Ужгород, вул. Фогорашія, 17
Телефони
Керівник
Мокан Василь Юрійович
Бухгалтер
Мацунич Олена Василівна
Кількість працівників60 чол.
Код ЄДРПОУ01981431
Дата реєстрації26.09.2001
Дата оновлення04.07.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ» присвоєно код 01981431.

Керівником підприємства «ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ» є Мокан Василь Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ» — м. Ужгород, вул. Фогорашія, 17.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ФАРМАЦІЯ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах