СУМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ, ЦЕНТР ТУРИСТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Контакти

Юридична адреса
40000, м. Суми, вул. Кондратьєва, 2
Фактична адреса
40030, м. Суми, вул. Г. Кондрат’єва 2
Поштова адреса
м. Суми, вул. Г. Кондрат’єва 2
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Терентьєв Владислав Сергійович — рук.

Продукція, послуги

Послуги: Музей / Експедиції, туристичні послуги

Інформація про компанію

Сумський обласний краєзнавчий музей – це провідний заклад серед музеїв області. В музеї зберігається близько 45 тис. експонатів, які є складовою Державного Музейного фонду України. Серед них – природничі, археологічні, документальні матеріали, пов’язані з історією, матеріальною і духовною культурою Сумщини. Для інформаційного забезпечення розвитку внутрішнього туризму в музеї діє центр туристичної інформації, який презентує історико-культурну спадщину регіону.
За своїм потенціалом для розвитку туризму Сумська область є однією з найперспективніших регіонів України. Сумщина має вигідне географічне розташування, унікальні культурні і природні об’єкти. На території області майже 1,5 тис. пам’яток історії, 780 археології, понад 300 пам’яток архітектури, 100 пам’ятників монументального та понад 220 об’єктів природно-заповідного фонду.
Познайомитися з красою і величчю Сумщини, з її неповторною історико-культурною спадщиною допоможуть експедиції 15 краєзнавчих та 2 художніх музеїв. Будинку-музею А.П.Чехова, а також туристичні маршрути: «Золоте намисто Сумщини»; «Сумщина Слобідська», «Козацькими стежинами», «Заповідними стежинами Сумщини», «Сумщина у період Великої Вітчизняної війни», «Старожитності Сумщини», «Народні ремесла Сумщини», «Літературна та музична Сумщина».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02226300
Рік заснування
1918
Кількість працівників65 чол.
Дата реєстрації14.04.2004
Дата оновлення06.05.2022

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ» присвоєно код 02226300.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ» є Терентьєв Владислав Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ» — м. Суми, вул. Кондратьєва, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ» офіційний сайт: http://museum.sumy.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СУМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ, ЦЕНТР ТУРИСТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах