РАССВЕТ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Юридична назваДНІПРОТУРИСТ, ПРАТ
Адреса
49027, м. Дніпро, вул. Акінфієва, 30

Продукція, послуги

Готель « РАССВЕТ » - одна з найбільших і найкрасивіших готелів міста Дніпро. Готель розрахований на 236 місць , розташованих на 7 - ми поверхах.
Будівля готелю розташована на березі річки Дніпро . У п - Монастирський острів з піщаними пляжами і зона відпочинку міського парку Т . Г . Шевченко .
Ми гарантуємо Вам високий рівень обслуговування при доступних цінах ! Кожен гість може оселитися в нашому готелі і вибрати номер за зручною для нього ціною .
У кожному з сучасних номерів готелю є все необхідне для комфорту і затишного проживання : сучасна зручні меблі , гардеробна , сучасна сантехніка , холодильник і безкоштовне підключення до інтернету через Wi - Fi в номерах і холах готелю . У спокійній обстановці готелю « РАССВЕТ » можливо відпочити і відволіктися від денної суєти .
Для проведення конференцій , семінарів , презентацій , ділових зустрічей готель « Світанок » пропонує необхідне технічне обладнання і 3 конференц - залу : на 100 - 150 місць на 50 місць на 25 місць .
Ви можете замовити в нашому ресторані кави - брейк , обід , вечеря або фуршет .
У барі готелю « РАССВЕТ » Вам запропонують широкий вибір всіляких алкогольних і безалкогольних напоїв . Доставку продукції бару можна замовити в номер .
Завжди до послуг гостей готелю ресторан з відмінною якістю кухні і різноманітним меню . Після вечері в ресторані дуже доречним і веселою розвагою може стати більярд .
Комплекс додаткових послуг ,забезпечать Вам повноцінний відпочинок і комфортне проживання в готелі”РАССВЕТ”.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

дніпро, конференц-зал, готель, відпочинок, конференція, семінар, апартаменти, номер, презентації, ділові зустрічі, люкс, комфорт, економ
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02650191
Керівник
Чайковський Олександр Дмитрович
Кількість працівників49 чол.
Дата реєстрації14.03.2002
Дата оновлення21.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДНІПРОТУРИСТ, ПРАТ» присвоєно код 02650191.

Керівником підприємства «ДНІПРОТУРИСТ, ПРАТ» є Чайковський Олександр Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДНІПРОТУРИСТ, ПРАТ» — м. Дніпро, вул. Акінфієва, 30.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваДНІПРОТУРИСТ, ПРАТ
Адреса
49027, м. Дніпро, вул. Акінфієва, 30
E-mail
Відгуки про компанію «РАССВЕТ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах