ЗАПОРІЖЗЕЛЕНГОСП, КОМУНАЛЬНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
69050, м. Запоріжжя, шосе Оріхівське, 9
E-mail
 ,
Керівник, директор
Деревинський Олександр Миколайович — Генеральний директор
Бухгалтер
Таран Тамара Юстимівна

Продукція, послуги

Продукція: Декоративні хвойні та листяні дерева і чагарники (саджанці з відкритою і закритою кореневою системою, а також в контейнерах) для юридичних і приватних осіб

Інформація про компанію

VDR - український інтернет-магазин, який пропонує широкий асортимент садової техніки та інструменту.

VDR пропонує товари з таких категорій:

• Сад і город.
• Устаткування.
• Інструмент.
• Генератори і Стабілізатори.
• Будинок і Офіс.

Ми як ніхто знаємо, що час коштує грошей. Тому наші фахівці подбають про те, щоб ваші заявки приймалися і оброблялися в найкоротші терміни. Досвідчені фахівці забезпечують постійну підтримку покупця. Якщо виникли питання або сумніви при виборі тієї або іншої моделі, ми завжди допоможемо з вибором. Протягом 30 секунд після запиту наш оператор передзвонить вам і допоможе у вирішенні даного питання. Якість сервісу важлива для нашої компанії, як і якість наданого товару.

Якщо залишилися питання або побажання, необхідно залишити заявку або самостійно зв’язатися з нами. Ми точно знаємо, який продукт пропонуємо, тому в компанії працюють тільки найкращі професіонали справи. Консультанти нададуть будь-яку інформацію про інструмент у зручний для вас час, розкажуть, як правильно користуватися технікою, попередять про всі нюанси в роботі.

Крім постійної наявності товару, гідного сервісу і низьких цін, магазин VDR пропонує ще один бонус. Для нових та постійних клієнтів компанією передбачена система знижок, подарунків, безкоштовної доставки на окрему групу продукції.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

садженці декоративні листвяні хвойні дерева кущі розсадник зеленгосп
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ03362413
Кількість працівників67 чол.
Дата реєстрації28.05.1993
Дата оновлення03.02.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАПОРІЖЗЕЛЕНГОСП, КОМУНАЛЬНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 03362413.

Керівником підприємства «ЗАПОРІЖЗЕЛЕНГОСП, КОМУНАЛЬНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Деревинський Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАПОРІЖЗЕЛЕНГОСП, КОМУНАЛЬНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — м. Запоріжжя, шосе Оріхівське, 9.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗАПОРІЖЗЕЛЕНГОСП, КОМУНАЛЬНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах