ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
61038, м. Харків, вул. Павлова, 82
Телефони
Керівник, директор
Безпалий Сергій Олександрович — голова ради директорів

Продукція, послуги

Продукція: Млини для виробництва рафінованої цукрової пудри / Млини мукомельні вальцовые / Верстати і машини універсальні для деревообробки / Послуги: По металообробці

Інформація про компанію

ПАТ завод ”Електромаш”, м.Харків створено на базі дослідного заводу ”ВНІІЕлектромаш” - підприємства, що володіє унікальним обладнанням і здатного в найкоротший термін виготовити будь-яке нестандартне обладнання. З початку 90-х років в процесі конверсії фахівцями заводу було розроблено та освоєно виробництво висококласного зернопереробного обладнання. Сьогодні ми виробляємо універсальні вантажопідйомні платформи для зведення та ремонту будинків, а також доставки на висоту вантажів і людей; універсальну дорожньо-будівельну техніку, техніку для розвантажувальних і навантажувальних робіт, транспортно-складських робіт, перевезення вантажу, копку траншей, буріння; фрезерні для верстати з системами ЧПУ для робіт по дереву, металу, пластику та інше.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05405581
Кількість працівників200 чол.
Дата реєстрації24.09.1996
Дата оновлення13.02.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ» присвоєно код 05405581.

Керівником підприємства «ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ» є Безпалий Сергій Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ» — м. Харків, вул. Павлова, 82.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ» офіційний сайт: http://www.ukr-prom.com/
Відгуки про компанію «ЕЛЕКТРОМАШ, ЗАВОД, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах