ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
58009, м. Чернівці, вул. Миколаївська, 36в
E-mail
Керівник, директор
Дякон Іван Георгійович — голова правління
Бухгалтер
Левицький Мирослав Дмитрович

Інформація про компанію

Чернівецький домобудівний комбінат було створено в 1983 році.
Організаційна структура підприємства направлена на виконання всіх будівельних робіт та виробництво залізобетонних виробів . ТДВ «Чернівецький домобудівний комбінат» оперує на ринку будівництва, забезпечує населення комфортабельним, безпечним та недорогим житлом.
ТДВ «ЧДБК» це потужна будівельна організація, яка володіє сучасними методами будівництва в сейсмічних районах, до яких відноситься місто Чернівці.
Основний напрямок роботи підприємства - будівництво житлових будинків і об’єктів соціально-культурного призначення, виготовлення товарного бетону і збірного залізобетону, будівництво житлових будинків для продажу фізичним та юридичним особам, посередницькі послуги. Виробнича база підприємства складається із бетонно-розчинного, арматурного, формувального, ремонтно-механічного цехів, складських приміщень для зберігання будівельних матеріалів, парку автомобільної та спеціальної техніки, лабораторії для проведення випробувань будівельних виробів і матеріалів. Якість продукції забезпечують висококваліфіковані спеціалісти, контроль лабораторії. Середній стаж інженерно-технічних робітників складає понад 10-20 років. Будівельна історія підприємства нараховує більше 30 років і є досить успішною. За цей період домобудівний комбінат побудував більше 47 тис. квартир.
З 1983 року підприємством побудовано в м.Чернівці:
- 185 панельних житлових будинків
- 35 висотних цегляних житлових будинків.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05453367
Рік заснування
1983
Кількість працівників52 чол.
Дата реєстрації24.10.1995
Дата оновлення10.02.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ, ТОВ» присвоєно код 05453367.

Керівником підприємства «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ, ТОВ» є Дякон Іван Георгійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ, ТОВ» — м. Чернівці, вул. Миколаївська, 36в.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах