ІНФОЛК, ПП

Фактична адреса
21021, м. Вінниця, вул. Порика, 20
Юридична адреса
21010, м. Вінниця, вул. Кобилянської, 123
Телефони

Продукція, послуги

- Дизайнерский картон
- Цветная бумага
- Нотариальные папки
- Книги нотариуса
- Папка-бокс
- Удостоверения
- Папки меню
- Папки для дипломных работ
- Переплетный картон
- Картон хром-эрзац
- Бумвинил
- Ледерин
- Коленкор
- Кожзам для папок
- Арбитражный управляющий
- Архив
- Посвідчення
- Архівні папки
- Папки адресные
- Юбилейные

Інформація про компанію

Компанія "Паперовий рай" є провідним постачальником різноманітної бумажної продукції та матеріалів для різних сфер діяльності. Наш асортимент включає в себе широкий вибір дизайнерського картону, фотобумаги, цветної, самоклеючої, самокопіювальної, термотрансферної бумаги та інші матеріали для створення унікальних продуктів.

Ми пропонуємо різноманітні види паперових виробів, такі як нотаріальні папки, книги для нотаріуса, архівні папки, папки-бокси, удостоверення, папки меню, папки для дипломних робіт та інші. Наші паперові вироби відповідають вимогам якісності і безпеки, і допомагають зберегти ваші документи та матеріали в порядку.

До ключових продуктів компанії "Паперовий рай" входять прошивка архівів, переплетний картон, картон хром-єрзац, бумвініл, ледерін, коленкор, кожзам для папок та інші матеріали інноваційних технологій.

Наша компанія співпрацює з нотаріусами, арбітражними управляючими, архівами та іншими установами, що потребують надійних та якісних паперових виробів. Ми гарантуємо високу якість матеріалів та широкий асортимент продукції, що задовольнить навіть найвимогливіших клієнтів.

Звертайтесь до компанії "Паперовий рай" для отримання професійної консультації та вибору найкращих паперових рішень для вашого бізнесу або особистих потреб. Довірте нашим продуктам збереження та оформлення ваших документів!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

дизайнерський картон, цветна бумага, нотаріальні папки, книги нотаріуса, архівні папки, папка-бокс, удостоверення, папки меню, папки для дипломних робіт, переплетний картон
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13328334
Керівник
Бендера Андрій Олександрович — директор
Рік заснування
1993
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації16.12.1992
Дата оновлення18.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНФОЛК, ПП» присвоєно код 13328334.

Керівником підприємства «ІНФОЛК, ПП» є Бендера Андрій Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНФОЛК, ПП» — м. Вінниця, вул. Кобилянської, 123.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНФОЛК, ПП» офіційний сайт: https://xn----7sbbgothc3bhbnf.xn--j1amh/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
21021, м. Вінниця, вул. Порика, 20
Юридична адреса
21010, м. Вінниця, вул. Кобилянської, 123
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ІНФОЛК, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах