ROLADA, ШВЕЙНА КОМПАНІЯ

Контакти

Юридична адреса
79035, м. Львів, вул. Пасічна, 127
Телефони
Керівник, директор
Волков Михайло Федорович — директор
Бухгалтер
Бурдужан Леся Антонівна

Продукція, послуги

Фото — ROLADA, ШВЕЙНА КОМПАНІЯ Пошиття та продаж жіночого та чоловічого стильного, класичного одягу, трикотажні плаття костюми, пальта, плащі, жіночі аксесуари та шарфи, модельний одяг, різних розмірів, кольорів та на любий смак.

Стильні класичні чоловічі костюми, чоловічий трикотажний одяг, чоловічі пальта, плащі, шарфи.

Інформація про компанію

«РОЛАДА» - це провідна швейна фірма, яка спеціалізується на пошитті верхнього чоловічого та жіночого одягу, а також трикотажних виробів. Заснована в 1992 році, фірма постійно розвивається, і вже зарекомендувала себе на ринку як виробник якісного, завжди актуального одягу.

Модельєри фірми «РОЛАДА» регулярно відвідують спеціалізовані виставки у Франції, Італії, Німеччині, Канаді та Росії, завдяки чому вони прекрасно знають тенденції моди і можуть створювати оригінальні сучасні колекції. Бездоганний стиль, форма, майстерність ідеального крою, тканини прекрасної структури та широкої кольорової гами, оригінальна європейська фурнітура, прогресивність та новаторство дизайнерів - ключові компоненти, які допоможуть створити ваш стиль - привабливий та неповторний.

Одяг від «РОЛАДИ» користується постійним попитом в Європі, Азії, Америці. Ми бажаємо кращих результатів, враховуємо бажання кожного клієнта, створюючи для Вас унікальні образи!

Маркетингова інформація

Торгові марки
ROLADA

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

виробництво одягу, модний жіночий одяг, чоловічий одяг, класичні костюми, жіноча, чоловіча мода, rolada, виробник одягу в україні, українські виробники одягу, верхній одяг, стильний жіночий одяг, жіночий одяг купити
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13819753
Рік заснування
1992
Кількість працівників225 чол.
Дата реєстрації15.12.1993
Дата оновлення27.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Неділя:
11:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РОЛАДА, ТОВ» присвоєно код 13819753.

Керівником підприємства «РОЛАДА, ТОВ» є Волков Михайло Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РОЛАДА, ТОВ» — м. Львів, вул. Пасічна, 127.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ROLADA, ШВЕЙНА КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах