РАПІД, ЗАВОД

Контакти

Юридична адреса
61030, м. Харків, вул. Греківська, 79
E-mail
Керівник, директор
Мураєв Володимир Кузьмич — генеральний директор

Продукція, послуги

Сучасне автоматизоване виробництво швидкомонтованих каркасних будівель за німецькою технологією для промислового, соціального та цивільного будівництва, одними з основних видів діяльності Заводу ”Рапід” є виробництво дерев’яної тари - піддони, евпоподдони, палети і т.п.

Інформація про компанію

Рапід - Харківська компанія основною сферою діяльності якої є виробництво панельно-каркасних будівель з дерева. Також компанія займається виробництвом будинків в основі яких лежить клеєний брус.

Завод пропонує різноманітну продукцію:

• Дерев’яні малі архітектурні форми.
• Кроквяні системи.
• Дерев’яні вентфасади.
• Клеєний брус.
• Столярні вироби.
• Піддони.
• Паливні пелети.

Завод Рапід здійснює повний спектр послуг в сфері виробництва та монтажу панельно-каркасних будинків соціального, цивільного і промислового призначення. Потужність заводу до 100000 кв. м. житла в рік.

Архітектурне бюро заводу Рапід має велику базу типових проектів будинків з клеєного бруса. Орієнтуючись на побажання клієнта, ми так само розробляємо індивідуальні архітектурні проекти.

Наявність власної матеріальної бази, сучасного обладнання, а також своєї проектно-будівельної компанії дозволяє в найкоротші терміни вирішувати завдання не тільки зведення нових будівель, але і проведення реконструкції вже існуючих об’єктів нерухомості.

Професійний підхід нашої компанії дозволяє клієнтам отримати рішення будь-яких завдань, починаючи з розробки ескізного проекту і закінчуючи здачею об’єкта замовникові під ключ.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14067309
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації22.02.1993
Дата оновлення11.01.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАВОД РАПІД, УКРАЇНСЬКО-СИБІРСЬКЕ ПРОМИСЛОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ, АТЗТ» присвоєно код 14067309.

Керівником підприємства «ЗАВОД РАПІД, УКРАЇНСЬКО-СИБІРСЬКЕ ПРОМИСЛОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ, АТЗТ» є Мураєв Володимир Кузьмич, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАВОД РАПІД, УКРАЇНСЬКО-СИБІРСЬКЕ ПРОМИСЛОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ, АТЗТ» — м. Харків, вул. Греківська, 79.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЗАВОД РАПІД, УКРАЇНСЬКО-СИБІРСЬКЕ ПРОМИСЛОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ, АТЗТ» офіційний сайт: https://ooo-rapid.com/ru/
Відгуки про компанію «РАПІД, ЗАВОД». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах