НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Плеханівська, 16а
Фактична адреса
61068, м. Харків, пер. Конюшенный, 28а
Поштова адреса
м. Харків, пров. Конюшений 28а
Керівник, директор
Чуйко Володимир Михайлович — генеральний директор

Продукція, послуги

Послуги: Ремонт і ТЕ автомобілів / Ремонт тракторних і комбайнових дизельних двигунів

Інформація про компанію

Підприємство виробляє капітальний ремонт рядних двигунів сімейства СМД всіх модифікацій. Організована в 1996 році, фірма «ОЗОН-ЛТД» накопичила великий виробничий потенціал, виконуючи широкий асортимент послуг як по безпосередньому ремонту, так і по відновленню деталей і вузлів до дизелів, що знижує виробничі витрати і робить продукцію підприємства більш доступною для споживачів.
При цьому в ремонті деталей і вузлів застосовуються найсучасніші технологічні рішення, що дозволяють значно продовжити ресурс моторів після ”капіталки”. Відремонтовані дизелі після складання проходять ретельні стендові випробування на всіх режимах. При цьому за станом обкатувати двигунів стежить багаторівнева комп’ютерна програма, яка знімає точні дані про випробувальному процесі і видає експлуатаційно-технічні характеристики.
Застосовуючи сучасні технології, підприємство прагне до зниження собівартості ремонту дизельних двигунів, постійно приділяючи увагу якості продукції, що випускається, її економічності, надійності і довговічності. Проводить гарантійне та сервісне обслуговування техніки, що випускається. Це особливо важливо, тому що заводи «Серп і молот» і Харківський тракторних двигунів (ХЗТД) значно знизили випуск готової продукції і запасних частин до двигунів.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

капітальний ремонт рядних двигунів сімейства смд всіх модифікацій
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14289270
Рік заснування
1995
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації26.12.1990
Дата оновлення16.11.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ» присвоєно код 14289270.

Керівником підприємства «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ» є Чуйко Володимир Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ» — м. Харків, вул. Плеханівська, 16а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ» офіційний сайт: http://ozon.kh.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ”ОЗОН ЛТД” В ФОРМІ ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах