АВАЛОН, РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС, УКРАЇНСЬКО -УГОРСЬКЕ СП, ТОВ

Юридична назваСПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”
Юридична адреса
01030, м. Київ, вул. Леонтовича, 3
Телефони

Продукція, послуги

Розважальний комплекс «Авалон» був заснований в 2003 році. Зараз під його дахом розмістилися: вокальний ресторан «Павлін», Dj BAR, лаунж-бар, Soprano karaoke hall і Тераса. Філософія комплексу полягає в тому, що будь-який гість закладу обов’язково знайде тут своє місце для відпочинку, з відмінним інтер’єром і бездоганним сервісом.

Лаунж-бар «Авалон» - найкраще місце для того, щоб розслабитися і забути про всі проблеми під звуки музики лаунж. У ньому є щось невловиме, що зветься атмосферою. Тут гості дійсно можуть відчути себе в числі обраних, серед інтер’єру в дусі американського пост-модерну з елементами французької оранжереї. Крім іншого, лаунж-бар славиться кращими в Києві кальянами і найсмачнішими суші в місті.
Час роботи: цілодобово

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14298718
Керівник
Кожема Юрій Миколайович — директор
Бухгалтер
Найштут Ганна Іванівна
Кількість працівників87 чол.
Дата реєстрації30.06.1992
Дата оновлення04.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”» присвоєно код 14298718.

Керівником підприємства «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”» є Кожема Юрій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”» — м. Київ, вул. Леонтовича, 3.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”» офіційний сайт: https://www.avalon.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваСПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ ”БУДАПЕШТ, ЛТД”
Юридична адреса
01030, м. Київ, вул. Леонтовича, 3
Телефони
Відгуки про компанію «АВАЛОН, РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС, УКРАЇНСЬКО -УГОРСЬКЕ СП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах