ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
54017, м. Миколаїв, просп. Центральний, 67
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Фастовець Костянтин Володимирович — голова правління
Бухгалтер
Гусєв Сергій Ілліч

Продукція, послуги

Послуги: Проектування і дослідження для об’єктів капітального будівництва / Машинобудування / Металургія / Будівництво / Енергетика

Інформація про компанію

Інпроектсервіс має 70-річний досвід інженерних вишукувань і комплексного проектування промислових підприємств в області машино- і суднобудування, енергетичного господарства, об’єктів сільського господарства (зерносховища, олійноекстракційні заводи, підприємства переробки с/г продукції, звіроферми і т.п.), берегової інфраструктури портів і ін., має в своєму розпорядженні колектив кваліфікованих фахівців, організаційні і технічні можливості для виконання робіт.

Виконаємо проекти:

• Реконструкцій котелень на альтернативні види палива (вугілля, мазут).
• Сміттєпереробних заводів.
• Когенераційних установок.
• Різних промислових об’єктів.

Проектно-вишукувальні роботи виконуються на підставі діючих ліцензій, відповідальні виконавці мають кваліфікаційні сертифікати згідно вимог чинного законодавства України.

В інституті з 2002 року діє Система управління якістю, розроблена відповідно до стандартів серії ISO 9000 (сертифікат № UA 2.056.0659-11 від 01.12.2011г., зареєстрований в Реєстрі Системи сертифікації УкрСЕПРО).
Виконуємо проектні роботи: свинокомплексів, молочних ферм, забійних цехів, комбікормових заводів, біогазових заводів, теплиць, реконструкцію котелень з переведенням на альтернативне паливо.

В даний час інститутом ведеться розробка проектної документації для ряду зерносховищ і портових перевантажувальних комплексів, ліній очищення, сушки, переробки зерна та олійних культур, а також об’єктів енергетичного господарства, очисних споруд, мереж електропостачання, водопроводу, каналізації.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14307506
Рік заснування
1940
Кількість працівників47 чол.
Дата реєстрації10.03.1995
Дата оновлення01.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ» присвоєно код 14307506.

Керівником підприємства «ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ» є Фастовець Костянтин Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ» — м. Миколаїв, просп. Центральний, 67.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ» офіційний сайт: http://www.ipc.mk.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІНПРОЕКТСЕРВІС, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах