ІТАК, ТОВ

Фактична адреса
02660, м. Київ, вул. Красноткацька, 44
Юридична адреса
02660, м. Київ, вул. Червоноткацька, 44
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ІТАК, ТОВ Пакувальні матеріали для усіх видів продукції / Упаковка для харчових продуктів / Упаковка для нехарчових продуктів / Полімерна плівка / Багатошарова плівка / Упаковка для квіткової продукції / Упаковка для подарункової продукції / Послуги деметалізації / Послуги з нанесення повнокольорового флексографічного друку на гнучкі матеріали / Розробка дизайну / Ламінація / Різання і перемотування гнучких матеріалів / Виготовлення пакетів різної конфігурації

Інформація про компанію

Київське підприємство ТОВ «ОТЖЕ» є одним з провідних лідерів на ринку гнучкої упаковки для харчової та нехарчової продукції. Компанія була заснована в 1991 р як мале підприємство з виробництва упаковки для квітів. Уже через півтора року було відкрито базове підприємство «ОТЖЕ» (з 1998 р - ТОВ «ОТЖЕ»).
       Креативність, зважений підхід, використання новітніх технологій та передового досвіду в області упаковки, контроль всіх етапів виробництва - на цьому базується робота ТОВ «ОТЖЕ». Для кращого результату компанія використовує сертифіковане високоякісну сировину провідних європейських виробників, оновлює свій технопарк, закуповуючи обладнання традиційно високої якості, переважно в Німеччині. Все це дозволяє компанії багато років залишатися одним з лідерів в області виробництва гнучкої упаковки.
       ТОВ «ОТЖЕ» пропонує повний виробничий цикл виготовлення гнучкої упаковки: від розробки оригінал-макету, кольороподілу до виготовлення фотополімерних форм і випуску готової високоякісної продукції. Компанія надає послуги з нанесення повнокольорового флексографічного друку на гнучкі матеріали: плівку, фольгу, кашированную фольгою папір і т.д., а також з виробництва та продажу полімерної плівки.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

ітак, тов
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ16476839
Керівник
Піддубняк Сергій Васильович — директор
Бухгалтер
Пшенична Любов Миколаївна
Рік заснування
1991
Кількість працівників268 чол.
Дата реєстрації02.03.1998
Дата оновлення18.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІТАК, ТОВ» присвоєно код 16476839.

Керівником підприємства «ІТАК, ТОВ» є Піддубняк Сергій Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІТАК, ТОВ» — м. Київ, вул. Червоноткацька, 44.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІТАК, ТОВ» офіційний сайт: https://itak.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
02660, м. Київ, вул. Красноткацька, 44
Юридична адреса
02660, м. Київ, вул. Червоноткацька, 44
Телефони
Відгуки про компанію «ІТАК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах