ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
08141, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, Святопетрівська с. рада | с. Святопетрівське, вул. Теплична, 30
Фактична адреса
01601, м. Київ, вул. Червоноармійська, 13/1
E-mail
Керівник, директор
Гаєвий Максим Валерійович
Бухгалтер
Ястребцова Ганна Іванівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ16477827
Кількість працівників16 чол.
Дата реєстрації26.06.1998
Дата оновлення07.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 16477827.

Керівником підприємства «ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Гаєвий Максим Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — Київська обл., Києво-Святошинський р-н, Святопетрівська с. рада | с. Святопетрівське, вул. Теплична, 30.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОБРІЙ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА БРОКЕРСЬКО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, КП КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах