ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-КОНТРОЛЬНИЙ ІНСТИТУТ БІОТЕХНОЛОГІЇ І ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ

Контакти

Юридична адреса
03151, м. Київ, вул. Донецька, 30
Керівник, директор
Головко Анатолій Миколайович — директор
Бухгалтер
Груз Інна Іванівна

Продукція, послуги

Послуги: Експертиза біопрепаратів / Розробка нових та удосконалення існуючих ветеринарних препаратів / Проведення наукових досліджень / Розробка засобів діагностики / Розробка нових технологій виготовлення біопрепаратів, діагностичних тест-систем

Інформація про компанію

Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (ДНКІБШМ) - провідна установа в галузі розробки, експертизи, реєстрації та контролю якості ветеринарних імунобіологічних препаратів. Інститут створено на базі Київського філіалу ДНДКІ ветеринарних препаратів і кормових добавок. Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів на цей час є єдиною установою ветеринарної біотехнології в Україні, де виконуються роботи щодо реєстраційних випробувань ветеринарних імунобіологічних препаратів (як вітчизняного так і зарубіжного виробництва) та державного контролю їх якості.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19024865
Рік заснування
1998
Кількість працівників60 чол.
Дата реєстрації12.08.1998
Дата оновлення15.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-КОНТРОЛЬНИЙ ІНСТИТУТ БІОТЕХНОЛОГІЇ І ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ» присвоєно код 19024865.

Керівником підприємства «ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-КОНТРОЛЬНИЙ ІНСТИТУТ БІОТЕХНОЛОГІЇ І ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ» є Головко Анатолій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-КОНТРОЛЬНИЙ ІНСТИТУТ БІОТЕХНОЛОГІЇ І ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ» — м. Київ, вул. Донецька, 30.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-КОНТРОЛЬНИЙ ІНСТИТУТ БІОТЕХНОЛОГІЇ І ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах