ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ

Юридична адреса
03124, м. Київ, вул. Василенка, 7а

Продукція, послуги

Маркувально-інформаційна продукція для реклами і промисловості / Лицьові панелі приладів, шкали, лінійки, мнемосхеми, циферблати / Технічні шильди, шильдіки, емблеми, етикетки, таблички / Товарні, інформаційні і індетіфікационниє знаки, штрих-коди / Офісні таблички і меморіальні таблички, зовнішні вивіски, інформаційні щити / Дипломи пам’ятні, сертифікати, ліцензії, грамоти / Бейджи, візитки, значки, бирки самоклеющиеся, гардеробні номерки, жетони / Клубні карти, дисконтні карти / Ідентифікатори

Інформація про компанію

Унікальна швейцарська технологія металографії GEDACOLOR®. дозволяє виготовити на спеціальному анодованому алюмінію красиві та довговічні, зносостійкі зображення практично без обмежень за кольоровою гамою та складністю малюнка.
Маркувально-інформаційна продукція для реклами та промисловості, має не тільки високу якість зображення, а й є стійкою до агресивних середовищ.
Ексклюзивне право на продаж витратних матеріалів для металографіки, а також просування технології GEDACOLOR® в Україні. У компанії є власне виробництво.
Якщо Ви зацікавлені у відкритті власного виробництва, підборі необхідного обладнання та витратних матеріалів, навчанні, виготовленні наші фахівці із задоволенням нададуть вам допомогу.
Продаж: листового анодованого алюмінію, фарб та ін. витратних матеріалів для фотомеханічного друку GEDAKOP®, трафаретного друку GEDALU®, алюмінієвих пластин для лазерного гравіювання.
Продаж обладнання для фотомеханічного друку на алюмінії та витратних матеріалів, гільйотин, насадок з обробки кутів.

Маркетингова інформація

Торгові марки
GEDACOLOR (ШВЕЙЦАРИЯ)
Accu Cutter (США)
Країни імпортуШвейцария

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19486844
Керівник
Куць Василь Іванович
Бухгалтер
Сеник Ніна Яківна
Рік заснування
1993
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації18.01.1993
Дата оновлення08.12.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 18:00
Вівторок:
10:00 — 18:00
Середа:
10:00 — 18:00
Четвер:
10:00 — 18:00
П'ятниця:
10:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ» присвоєно код 19486844.

Керівником підприємства «ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ» є Куць Василь Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ» — м. Київ, вул. Василенка, 7а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ» офіційний сайт: https://gedacolor.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
03124, м. Київ, вул. Василенка, 7а
E-mail
Відгуки про компанію «ТЕХНОСЕРВІС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах