ШМАЙСЕР, УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08132, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Ломоносова, 1
Керівник, директор
Данілов Артем Іванович — генеральний директор
Бухгалтер
Тромса Оксана Іванівна

Продукція, послуги

Газові пістолети / Револьвер під патрон ”Флобера” / Сигнальні пістолети / Малогабаритні макети пістолетів / Мисливські рушниці іспанської фірми Zabala / Патрони / Оптичні прилади

Інформація про компанію

Спільне українсько-німецьке підприємство ”Шмайсер” було засновано 26 квітня 1994 року німецьким фірмою ”ЕРМА-ВЕРКЕ” (Дахау) і українською фірмою ”Сапсан” (Київ).

Назва ”Шмайсер” походить від імені головного конструктора фірми ”ЕРМА” (Erfurt Maschinenbauen) Хуго Шмайсера, який працював на фірмі ”ЕРМА” на початку 40-х років. Особливу популярність Хуго Шмайсер отримав за розробку автоматичної штурмової гвинтівки STG-44. Як видно, в основі СП ”Шмайсер” брала участь одна з провідних збройових фірм Німеччини, традиції якої живуть і зараз.

СП ”Шмайсер”, базуючись на виробах німецької фірми ”ERMA-WERKE” і використовую німецьку технологію виробляє високоякісні спецзасоби активної оборони (пістолети і револьвери для відстрілу гумових куль), газові пістолети, сигнальні пістолети, а також масово-габаритні макети цих виробів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20042911
Рік заснування
1994
Кількість працівників24 чол.
Дата реєстрації03.03.2010
Дата оновлення26.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ШМАЙСЕР, УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» присвоєно код 20042911.

Керівником підприємства «ШМАЙСЕР, УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» є Данілов Артем Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ШМАЙСЕР, УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» — Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Ломоносова, 1.
Відгуки про компанію «ШМАЙСЕР, УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах